Formule 1 Reizen & Tickets

Sportreizen.com biedt als aanbieder van Formule 1 reizen geheel georganiseerde reizen aan naar de Europese Grands Prix. De F1 reizen zijn geheel georganiseerd en worden begeleid door een deskundige medewerker. De overnachtingen zijn in 3* of 4* hotels met een gunstige ligging ten opzichte van het circuit. Het ontbijt is altijd inbegrepen en verder verschilt het per reis of het diner ook inclusief is.

Wij hebben voor alle Formule 1 Grands Prix mogelijkheden een reis samen te stellen, zo bieden wij voor de Europese races geheel georganiseerde reizen aan. Voor de overige races werken wij geheel op maat. U geeft ons de wensen door, Sportreizen.com werkt een geheel op maat gemaakte offerte voor u uit. Dit op basis van uw wensen en onze ervaring in deze reizen. Voor de volgende Formule 1 Grands Prix bieden wij volledig georganiseerde reizen aan:

Annuleringsvoorwaarden COVID reizen Sportreizen.com

Formule 1 – Georganiseerde F1 reizen:

GP Spanje

GP Monaco

GP Frankrijk

GP Oostenrijk

GP Groot-Brittannië

GP Hongarije Formule 1 reizen Hungaroring

GP Hongarije

GP België bezoeken

GP België

GP Nederland in Zandvoort

GP Nederland

GP Italië

GP Abu Dhabi

Liever persoonlijk iemand spreken?

Uiteraard is het ook mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Bel ons +31-(0)85 0705050

Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur t/m 17:00 uur

Georganiseerde F1 reizen

Sporteizen.com heeft reeds vele jaren ervaring in de organisatie van Formule 1 reizen. Jaarlijks breiden wij onze bestemmingen en aantal reispakketten uit. Onze reizen worden samengesteld met het oog op een juiste prijs & kwaliteit verhouding. Er reist vanuit onze organisatie een reisbegeleider mee. Hij/zij begeleidt je tijdens de reis. Dit bij het inchecken van de vlucht, in het hotel en is aanwezig tijdens de georganiseerde transfers.

Arrangementen inclusief standaard F1 ticket

Onze arrangementen zijn inclusief basis ticket voor het bezoeken van het event. Dit betreft een weekend ticket. Op deze wijze willen wij een eerlijke prijs communiceren. Wil je liever gebruik maken van andere tickets, geen probleem! Je kunt desgewenst in het boekingsproces je tickets aanpassen. Zitten jouw gewenste tickets niet in ons standaard aanbod, bel of mail ons dan even, wij brengen dan graag de mogelijkheden vrijblijvend in kaart. Wij hebben de beschikking over alle mogelijke toegangskaarten tot het event.

F1 reizen met begeleider Sportreizen.com

Wij vinden het belangrijk om de juiste kwaliteit te bieden. Om deze kwaliteit te waarborgen en om tijdens de reis extra service te verlenen, reist er vanuit Sportreizen.com een begeleider mee. Je krijgt van hem ook een direct nummer, indien noodzakelijk kun je hem of haar tijdens het event altijd even berichten.