Een onvergetelijke hospitality – VIP beleving

Sport verbindt! Een georganiseerde reis naar een onvergetelijke sportbeleving is een blijvende herinnering. De ervaring die u deelt met de belangrijkste stakeholders blijft lang bij en versterkt de relatie. Of het nu gaat om voetbal, Formule 1, rugby of andere evenementen. Met onze merken Sportreizen.com & Voetbalreizen.com zijn wij reeds 18 jaar actief als de specialist in sportreizen.

Een zeer uitgebreid aanbod aan sportevenementen
– Kennis van de locaties waar de sportreis naar toe gaat
– SGRZ deelnemerschap (ook uw zakelijke reizen zijn gedekt door het garantiefonds)

Met Sportreizen.com & Voetbalreizen.com verzorgen wij de voorbereiding en uitvoering van de reis. Naast de standaard onderdelen van de reis als vervoer / verblijf / entree zijn wij ook gespecialiseerd in het geheel op maat aankleden van uw reis. Hierbij is niets te gek en kijken wij graag samen met y als partner naar de mogelijkheden en kosten.

Wilt u graag met een charter vliegen? Verblijven in een 5* hotel? Toegang hebben tot de hospitality van het event? Op basis van onze ruimte ervaring en netwerk maken wij het mogelijk!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, of wilt u eens van gedachte wisselen. Neem dan telefonisch contact onze accountmanager Twan Smits:

Twan Smits – 06 13 28 10 40

Bel nu!

Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Laat dan uw telefoonnummer achter in het formulier en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Nieuwsgierig? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!