Rugbyreizen & tickets

Rugbyreizen boek je bij Sportreizen.com. Heb je altijd al een rugby wedstrijd live mee willen maken? Ook dit is mogelijk bij ons! Wat dacht je bijvoorbeeld van een topwedstrijd tijdens de Six Nations of een wedstrijd op het WK Rugby in Frankrijk?

Rugbyreizen & tickets

Six Nations 

Het Six Nations toernooi is een van de meest bekende rugby toernooien van de wereld en daarom erg populair. Alle wedstrijden worden in Europa gespeeld. Dit is dus de ultieme kans om de echte rugbysfeer en gezelligheid dicht bij huis te beleven.  6 landen (Wales, Schotland, Frankrijk, Ierland, Italië en Engeland) strijden van 4 februari 2023 tot en met 18 maart 2023 om de titel. Voor de Six Nations hebben wij veel mogelijkheden. Pakketten zijn voor 2022 te boeken. Pakketten zijn inclusief:

* Retourvlucht
* Wedstrijdtickets
* Hotelovernachting
* Uitgebreid ontbijt

Liever een ander rugby evenement bezoeken? Ook voor de Autumn Internationals, de populaire Leicester Tigers (Aviva Premiership) en Edinburgh Rugby (Guinness PRO14) hebben wij erg leuke mogelijkheden. Geïnteresseerd in deze rugbyclubs of andere rugby evenementen? Vul dan het contactformulier in!

Autumn Internationals 

Jaarlijks hebben wij naast de Six Nations ook leuke mogelijkheden voor de Autumn Internationals. De Autumn Internationals zijn een serie van oefenwedstrijden tussen de grootste rugby landen van de wereld. Top ploegen als Zuid-Afrika, Nieuw Zeeland en Australië zijn dan gewoon in Europa te zien. Dit is dus de ultieme kans om bijvoorbeeld de “All Blacks” van dichtbij te zien.

Onze rugby arrangementen zijn altijd inclusief:

* Retourvlucht
* Wedstrijdtickets
* Hotelovernachting
* Uitgebreid ontbijt

Interesse om een Autumn Internationals te bezoeken? Vul dan bovenstaand contactformulier in!

Laat weten welke wedstrijd je graag wilt bezoeken en wij gaan direct voor u aan de slag. Liever een ander rugby evenement bezoeken? Ook voor de Six Nations 2022, de populaire Leicester Tigers (Aviva Premiership) en Edinburgh Rugby (Guinness PRO14) hebben wij erg leuke mogelijkheden.