Groepsreizen – reizen met een groep naar een sport event

Sportreizen.com organiseert jaarlijks ook vele groepsreizen naar grote sportevenementen in Europa. Speciaal voor uw personeelsvereniging, sportvereniging, bedrijf of incentive verzorgen wij dan alles van A tot Z. Denk bijvoorbeeld aan een Formule 1 reis naar het circuit van Spa-Francorchamps of een voetbalreis naar de prachtige Veltins Arena van Schalke 04. Naast de standaard, bekende sporten kunnen wij ook groepsreizen organiseren naar bijvoorbeeld ijshockeywedstrijden in Köln (Kölner Haie), American Football wedstrijden in Londen (International Series), dartwedstrijden in Engeland of een rugbywedstrijd in het Verenigd Koninkrijk. Ook voor unieke sportreizen bent u dus bij ons aan het goede adres. Zowel ijshockey- als rugbywedstrijden zijn erg sfeervol en is een belevenis om nooit meer te vergeten.


Inmiddels zijn wij al 15 jaar gespecialiseerd in het organiseren van sportreizen. Ons doel is om u als groep volledig te ontzorgen. Wij verzorgen een eventueel hotel, vervoer, de wedstrijdtickets, shuttles en zelfs ontbijt of lunchpakketten in de bus. Voor groepsreizen met overnachting is het ook mogelijk een kroegentocht, fietstour door de stad of een andere activiteit te organiseren.

Liever persoonlijk contact?

Bel ons op 085 - 070 5050

Aanbevolen

De GP van Hongarije is een feest om te bezoeken!

Hieronder enkele voorbeelden voor een groepsreis:

Dagretours Sportreizen.com

(Ideaal voor de Grand Prix België of Duitsland) / Schalke 04 of Kölner Haie)

Retour busreis vanaf uw locatie in Nederland naar sportevenement;
Ontbijtpakketje voor onderweg;
Wedstrijdtickets voor het sportevenement;
Begeleider vanuit Sportreizen.com;

Tweedaags vliegarrangement

(Ideaal voor de Premier League / Dartwedstrijd Londen / NFL wedstrijd in Londen of een Rugbywedstrijd Verenigd Koninkrijk)

Retourvlucht vanaf Amsterdam / Eindhoven naar speelstad;
Shuttles ter plaatse;
Wedstrijdtickets voor het sportevenement;
Hotelovernachting in het centrum van de speelstad;
Begeleider vanuit Sportreizen.com;