Formule 1 Spa

Wil jij graag in 2024 samen met ons een geweldige reis maken naar de Formule 1 in Spa?

1) De exclusieve Sportreizen.com F1 camping
2) Hotelarrangementen met verblijf in Maastricht
3) Georganiseerde busreis
4) Op maat gemaakte (groeps)reis 

Bekijk hieronder ons volledig aanbod.

Sportreizen.com F1-tip: Onze exclusieve F1-camping nabij Spa Francorchamps

Tijdens de Grand Prix van België hebben wij jaarlijks onze eigen exclusieve Sportreizen.com camping. Een kleinschalige en gezellige camping op 15 minuten afstand van het circuit. Net ver genoeg om de drukte te ontlopen. Meer informatie over onze camping vind je bij onze camping arrangementen.

Hotelarrangement GP België

Je verblijft voor 3 nachten in het NH Maastricht hotel. De overnachtingen zijn op basis van verblijf en inclusief ontbijt. Tevens kun je zelf direct via het hotel eventueel een diner of buffet bij bestellen. Je reist op de zaterdag en zondag samen met ons naar het event. Dit middels een georganiseerde bus en onder begeleiding van een reisleider.

Je kunt desgewenst de tickets in het boekingsproces upgraden. De standaard is “bronze”; staanplaatsen echter zijn er upgrade mogelijk naar Silver en Gold.

Bus arrangement GP België

Reis met ons mee met de georganiseerde bus. Je vertrekt in de ochtend vroeg en komt in de avond weer aan op de opstapplaats. Aan boord van de bus wordt je voorzien van een drankje en reist onze reisleider met je mee. Stap op korte loopafstand uit en geniet deze dag van een unieke ervaring. Ideaal voor grote groepen!

Op maat gemaakte (groeps) reis

Wil je liever per bus naar Spa Francorchamps? Of een exclusieve persoonlijke reis samenstellen?  Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het tabblad ‘Offerte aanvragen’. Wij stellen graag een busreis op maat voor u samen.

Belangrijk!

Het circuit van Spa-Francorchamps is het langste circuit van de Formule 1-kalender, namelijk 7 kilometer in totaal. Dit betekent dat de afstanden naar je tribune lang kunnen zijn, soms ben je vanaf de parkeerplaats 30 tot 60 minuten aan het wandelen. Daarnaast is het circuit heuvelachtig dus klimmen is een garantie. Houd hier rekening mee voordat je boekt. Een reis naar dit circuit is niet makkelijk voor mensen die moeilijk ter been zijn of geen lange afstanden kunnen lopen.