Formule 1 Spa

Wil jij graag in 2023 samen met ons een geweldige reis maken naar de Formule 1 in Spa? Laat dan geheel; vrijblijvend jouw gegevens achter.

Ook in 2023 hebben wij weer het volgende aanbod:
1) De exclusieve Sportreizen.com F1 camping
2) Hotelarrangementen met verblijf in Maastricht
3) Op maat gemaakte (groeps)reis 

Bekijk hieronder ons volledig aanbod.

Sportreizen.com F1-tip: Onze exclusieve F1-camping nabij Spa Francorchamps

Tijdens de Grand Prix van België hebben wij jaarlijks onze eigen exclusieve Sportreizen.com camping. Een kleinschalige en gezellige camping op 15 minuten afstand van het circuit. Net ver genoeg om de drukte te ontlopen. Meer informatie over onze camping vind je bij onze camping arrangementen.

Hotelarrangement GP België

Je verblijft voor 3 nachten in het NH Maastricht hotel. De overnachtingen zijn op basis van verblijf en inclusief ontbijt. Tevens kun je zelf direct via het hotel eventueel een diner of buffet bij bestellen. Je reist op de zaterdag en zondag samen met ons naar het event. Dit middels een georganiseerde bus en onder begeleiding van een reisleider.

Je kunt desgewenst de tickets in het boekingsproces upgraden. De standaard is “bronze”; staanplaatsen echter zijn er upgrade mogelijk naar Silver en Gold.

Op maat gemaakte (groeps) reis

Wil je liever per bus naar Spa Francorchamps? Of een exclusieve persoonlijke reis samenstellen?  Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het tabblad ‘Offerte aanvragen’. Wij stellen graag een busreis op maat voor u samen.