SPORTREIZEN.COM BLOG

Lees hier de leukste verhalen over sportreizen, darts, Formule 1, etc, etc…

Zhou nieuwkomer Formule 1
Lees meer

De nieuwkomers in de F1 uitgelicht

Guanyu Zhou en Alexander Albon zien we in 2022 als nieuwe gezichten aan de grid verschijnen. Voor Zhou is het de eerste keer, voor Albon is het een (lang)verwachte terugkeer. Lees hier hun verhaal!

Lees meer

Belangrijke data F1-start 2022

Benieuwd naar de start van het nieuwe Formule 1-seizoen en op zoek naar de belangrijkste data? Zoek niet verder! Lees hier wanneer de liveries worden onthuld én wanneer de testdagen gepland staan!

Grand Prix van België
Lees meer

Een terugblik op de GP van België

Wie in Spa-Francorchamps aanwezig was voor de GP van België, was toeschouwer bij een van de meest historische (niet) races. Lees hier waarom ons weekend ondanks de vervelend verlopen race, toch een geslaagd weekend was!

Lees meer

Milaan als heerlijk tussendoortje

Heb je een reis geboekt naar de Grand Prix van Monza en wil je weten wat er in de buurt te doen is? Lees dan in deze blog alles over de hoogtepunten van het nabijgelegen Milaan!

Lees meer

Spa-Francorchamps: ooit het minst geliefde circuit voor coureurs

Het circuit van Spa-Francorchamps stond ooit bekend als een regelrecht horrorcircuit. Lees in onze blog over de nare gebeurtenissen, de wijzigingen en de toekomst van het circuit!

Lees meer

De Hungaroring: het Monaco zonder gebouwen

De Grand Prix van Hongarije verschijnt steevast op het programma van de Formule 1. Lees hier in onze blog waarom de Hungaroring een niet te missen circuit is op de racekalender!

Lando Norris McLaren
Lees meer

Eindelijk uit de schaduw van Lewis?

Gaat het Lando Norris dit seizoen lukken om voor eens en altijd uit de schaduw van landgenoot Lewis Hamilton te stappen? Lees hier waarom dat zomaar eens dichtbij kan gaan komen.

GP Oostenrijk
Lees meer

De GP van Oostenrijk als perfecte belevenis

Wij bezochten de Grand Prix van Oostenrijk en zagen Max Verstappen zijn derde overwinning op een rij bijschrijven. Lees hier over dit weekend vol belevenissen!