SPORTREIZEN.COM BLOG

Lees hier de leukste verhalen over sportreizen, darts, Formule 1, etc, etc…

Formule 1 reis Spa
Lees meer

Waarom een F1-fan Spa-Francorchamps gezien moet hebben

De Grand Prix van België is een heel bijzondere. Wij leggen in onze blog uit waarom je als F1-fan deze race ooit zelf bijgewoond moet hebben!

Grand Prix Bakoe
Lees meer

Grand Prix van Bakoe met kasteel als middelpunt

De Grand Prix van Bakoe laat niet heel lang meer op zich wachten! Een mooi moment om eens in de geschiedenis achter circuit en stad te duiken. Lees in onze blog alles over het karakteristieke stratencircuit.

Stedentrip en GP Boedapest
Lees meer

Boedapest: een stad met charme én een GP

Boedapest is een stad met veel charme. Ideaal dus als je op zoek bent naar een unieke stedentrip naar een locatie op maar een paar uur vliegen. Een ander pluspunt aan deze stad is de Grand Prix in augustus. Lees hier hoe je de perfecte combinatie maakt tussen een stedentrip en GP-reis!

Treinreis naar Londen
Lees meer

Met de trein op sportreis naar Groot-Brittannië

Engeland staat bekend als een van de meest sportminded landen van Europa. Met de Premier League, het WK Darts en de GP van Silverstone nemen we een kleine greep uit een aantal geweldige sportevenementen. Vanaf heden ook gemakkelijk te bereiken per trein! Lees hier alles over een sportreis met de trein!

F1 is jarig
Lees meer

Veiliger, sneller, maar exact hetzelfde; de F1 is jarig!

De Formule 1 blaast dit jaar alweer 71 kaarsjes uit. Wij vertellen jullie alles over de veranderingen en ontwikkelingen sinds de eerste race! Lees het hier op onze blog!

Nederlandse coureurs
Lees meer

De ‘mysterieuze’ Nederlandse F1-coureurs

Iedereen kent Max en Jos Verstappen. Ook is sportminded Nederland maar al te goed op de hoogte van de racedagen van Robert Doornbos. Maar wie gingen hen eigenlijk voor in de Formule 1? Lees het hier op onze blog!

ferrari blog
Lees meer

De top 5 meest iconische ferrari-auto’s

Ferrari staat bekend als een van de meest iconische constructeurs van de Formule 1. Zeker nu de Grand Prix van Imola dit weekend op het programma staat gaan alle ogen gericht op het Italiaanse team. Lees hier over de 5 meest iconische F1-Ferrari’s aller tijde!

Italiaans feest
Lees meer

Historie Monza: Het decor voor een jaarlijkse Ferrari-feest

In onze Ferrari-weken is er uiteraard speciale aandacht voor het thuis van Ferrari: Het circuit van Monza. Jaarlijks is het dé locatie voor een spectaculair Ferrari-feestje. Lees hier alles over deze iconische baan!

GP van Bahrein
Lees meer

Nabeschouwing Grand Prix van Bahrein: Hamilton trekt aan het langste eind in openingsrace

De eerste race van het jaar zit er op! Verstappen hield het lang vol maar moest uiteindelijk na een spannende slotronde toch zijn meerdere erkennen aan regerend wereldkampioen Lewis Hamilton. Wij blikken terug op de seizoensopening!

Grand Prix Bahrein</