SPORTREIZEN.COM BLOG

Lees hier de leukste verhalen over sportreizen, darts, Formule 1, etc, etc…

Grand Prix Bahrein
Lees meer

Voorbeschouwing Grand Prix van Bahrein

De Grand Prix staat op het punt van beginnen. Het eerste startsignaal klinkt vanaf het Bahrain International Circuit. Wij blikken alvast vooruit op het racegeweld van zondag 28 maart 2021. Lees hier onze volledige voorbeschouwing!

Nieuwe coureurs F1
Lees meer

Nieuwe coureurs Formule 1

Er zijn dit seizoen maarliefst drie debutanten in de Formule 1 terug te vinden. Wil jij graag voordat de Grand Prix van Bahrein aanvangt, weten wie deze mannen precies zijn? Lees onze blog om erachter te komen!

Formule 1 Nederland
Lees meer

Liveblog livery presentaties

Het seizoen van de Formule 1 begint voor het gevoel zodra de eerste livery gelanceerd is. In wat voor wagen gaat Max Verstappen de strijd om de wereldtitel aan en wie komt met de mooiste livery? Lees hier alles in onze liveblog!

GP van Zandvoort 2021
Lees meer

5 redenen waarom de GP van Zandvoort legendarisch zal zijn!

In 2021 gaat het dan eindelijk gebeuren. De Formule 1 keert terug op het circuit van Zandvoort. Wij hebben voor jullie vijf redenen gevonden om juist dit jaar naar deze legendarische race te gaan. Klik op de knop hierboven om erachter te komen wat die redenen zijn!

Grand Prix Jeddah
Lees meer

De eerste Grand Prix in Saoedi-Arabië

Voor het eerst strijkt de Formule 1 neer in Saoedi-Arabië. Op het tijdelijke circuit van Djedda worden de coureurs uitgedaagd om tijdens een nachtrace op een bijzondere manier de geschiedenisboeken in te gaan. Lees hier alles over het circuit van Djedda, een toekomst in Riyadh en het rijkdom van de Corniche!

f1 races
Lees meer

Top 5 meest gereden F1-races

Circuits als Monza, Silverstone en Spa-Francorchamps zijn haast niet weg te denken van de Formule 1-kalender. Wat helpt deze racebanen aan hun legendarische status en wat zijn de top vijf meest gereden Grands Prix? Lees het in onze blog!