SPORTREIZEN.COM BLOG

Lees hier de leukste verhalen over sportreizen, darts, Formule 1, etc, etc…

Grand Prix van België
Lees meer

Een terugblik op de GP van België

Wie in Spa-Francorchamps aanwezig was voor de GP van België, was toeschouwer bij een van de meest historische (niet) races. Lees hier waarom ons weekend ondanks de vervelend verlopen race, toch een geslaagd weekend was!

Lees meer

Milaan als heerlijk tussendoortje

Heb je een reis geboekt naar de Grand Prix van Monza en wil je weten wat er in de buurt te doen is? Lees dan in deze blog alles over de hoogtepunten van het nabijgelegen Milaan!

Lees meer

Spa-Francorchamps: ooit het minst geliefde circuit voor coureurs

Het circuit van Spa-Francorchamps stond ooit bekend als een regelrecht horrorcircuit. Lees in onze blog over de nare gebeurtenissen, de wijzigingen en de toekomst van het circuit!

Lees meer

De Hungaroring: het Monaco zonder gebouwen

De Grand Prix van Hongarije verschijnt steevast op het programma van de Formule 1. Lees hier in onze blog waarom de Hungaroring een niet te missen circuit is op de racekalender!

Lando Norris McLaren
Lees meer

Eindelijk uit de schaduw van Lewis?

Gaat het Lando Norris dit seizoen lukken om voor eens en altijd uit de schaduw van landgenoot Lewis Hamilton te stappen? Lees hier waarom dat zomaar eens dichtbij kan gaan komen.

GP Oostenrijk
Lees meer

De GP van Oostenrijk als perfecte belevenis

Wij bezochten de Grand Prix van Oostenrijk en zagen Max Verstappen zijn derde overwinning op een rij bijschrijven. Lees hier over dit weekend vol belevenissen!

Formule 1 reis Spa
Lees meer

Waarom een F1-fan Spa-Francorchamps gezien moet hebben

De Grand Prix van België is een heel bijzondere. Wij leggen in onze blog uit waarom je als F1-fan deze race ooit zelf bijgewoond moet hebben!

Grand Prix Bakoe
Lees meer

Grand Prix van Bakoe met kasteel als middelpunt

De Grand Prix van Bakoe laat niet heel lang meer op zich wachten! Een mooi moment om eens in de geschiedenis achter circuit en stad te duiken. Lees in onze blog alles over het karakteristieke stratencircuit.