Formule 1 Monaco

De Grand Prix van Monaco wordt verreden op het Circuit van Monaco. Het Circuit van Monaco is een stratencircuit door de straten van Monte Carlo. Het Formule 1-circus keert hier eind mei 2023 weer terug! Voor deze Grand Prix bieden wij geheel op maat gemaakte arrangementen aan. Inmiddels is deze race geheel uitverkocht. Wil jij in 2023 er live bij zijn? Laat dan geheel vrijblijvend jouw gegevens hieronder achter. 

Wij stellen graag geheel vrijblijvend een F1-reis voor je samen. Wil je een reis-op-maat naar de Grand Prix van Monaco, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen? Vraag dan een offerte aan voor jouw Formule 1 reis naar Monaco. Je ontvangt van ons een compleet reisvoorstel op basis van jouw wensen.

Liever persoonlijk iemand spreken? Bel ons dan direct op +31 (0)85 – 070 5050. Wij houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden rondom de Grand Prix van Monaco.

Tickets voor de GP van Monaco

Tickets voor Sector Rocher, de enige staanplaatsen rondom het Circuit van Monaco, geven een fantastisch zicht op de de laatste bocht van de race. Alvorens de haven wordt verlaten nemen de coureurs tweemaal een scherpe bocht naar rechts. Na deze bochten rijdt men direct op de finish af. Ook zie je vanaf Sector Rocher de ingang van pitstraat. Deze enorme heuvel is een prachtige locatie voor een blik op de Grand Prix van Monaco.

Uiteraard in het ook mogelijk om tickets voor een grandstand te boeken bij Sportreizen.com. Standaard bieden wij in dat geval tickets voor Grandstand L aan. Hierbij heb je een geweldig zicht op de haven en het lange gedeelte circuit dat door de haven heen kronkelt. 

Liever een andere plek langs het circuit? Het is altijd mogelijk om een aanvraag voor andere tickets te doen. Wij zullen dan kijken naar de mogelijkheden en zo snel mogelijk terugkoppelingen geven op de eventuele opties.

Formule 1 Monaco