Tennisreizen & tickets – beleef tennis live!

Tennis reizen, welke tickets zijn beschikbaar
Altijd al een tennis reis willen maken of een ticket willen kopen. Ben jij meer team Nadal of team Djokovic? Voor wie je ook bent, je kunt stellen dat het de Ronaldo en Messi van de tenniswereld zijn. Beide spelers hebben een uitzonderlijk talent en weten echt wel wat ‘een potje tennis’ inhoudt. Maar op welke toernooien gaan we deze sterren zien schitteren? En nog belangrijker, waar kun jij bij zijn?

Via het formulier kunt u een offerteaanvraag doen voor de door jou gewenste tennisreis. Vul uw specifieke wensen zo duidelijk mogelijk in. Wilt u een speciaal evenement, toernooi of wedstrijd bezoeken? Laat het ons weten via het contactformulier, dan gaan wij direct voor u aan de slag!

Liever persoonlijk contact?

Bel ons op 085 - 070 5050

Aanbevolen

De GP van Hongarije is een feest om te bezoeken!

Wimbledon, het nostalgische tennistoernooi

Als tennisliefhebber moet je Wimbledon een keer hebben meegemaakt. Het is wellicht het grootste grandslamtoernooi dat er jaarlijks wordt gehouden. In de Engelse hoofdstad Londen nemen de 128 beste mannen en de 128 beste vrouwen het tegen elkaar op. Er staan grote geldbedragen op het spel. Geen enkele speler doet mee voor spek en bonen. Wil jij deze sterren live in actie zien, moet je er snel bij zijn. Slechts 15.000 zitplaatsen zijn er beschikbaar voor dit wereldwijde bekeken evenement.

Frans elitetoernooi

We gaan ons verplaatsen van de ene naar de andere hoofdstad. Van Londen vliegen we de zee over naar Parijs. De stad van de liefde, de Eiffeltoren, Paris Saint Germain en het Roland Garros-tennistoernooi. Ook een evenement dat in de tenniswereld hoog op het lijstje staat. Dat nam Nadal iets te letterlijk, hij won het toernooi maar liefst 13 keer! In tegenstelling tot Wimbledon gaan hier meer toeschouwers het stadion binnen. In het Stade Roland-Garros passen 38.000 tennisfans. Geen tijd om uit te rusten, Roland Garros is een droom voor iedere tennisfan.