Formule 1 Abu Dhabi

De GP van Abu Dhabi wordt verreden op het Circuit Yas Marina en staat gepland in het weekend van 26 november 2023.

Sportreizen.com heeft speciaal voor dit event een georganiseerde reis samengesteld. Deze reis biedt je de mogelijkheid om zorgeloos te genieten van het F1 event in combinatie van de lokale cultuur. Heb jij interesse in in 2022 deze race bij te wonen? Laat geheel vrijblijvend via ons offerte formulier jouw gegevens achter.

Liever persoonlijk iemand spreken? Bel ons dan direct op 0031-(0)85 070 5050. Wij houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden rondom de Grand Prix van Abu Dhabi.

Formule 1 Abu Dhabi tickets & reizen 2022

Wil je een reis-op-maat naar de Grand Prix van Abu Dhabi, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen? Vraag dan via het tabblad ‘Offerte aanvragen’ een offerte aan voor jouw Formule 1 reis naar de Verenigde Arabische Emiraten. Je ontvangt van ons een compleet reisvoorstel op basis van jouw wensen. Neem direct contact op via het contactformulier.

Tickets voor de GP van Abu Dhabi

De Grand Prix van Abu Dhabi is er een die gemoeid gaat met de nodige luxe. Daar hoort een goede zitplaats langs het Yas Marina Circuit natuurlijk ook bij. Standaard inbegrepen bij het arrangement zitten zitplaatsen op de Grandstand South. Deze tribune is gelegen op een van de doorslaggevende plekken langs het circuit. Voor je zie je bocht 11, 12 en 13 die een spectaculaire chicane vormen. Ook bocht 14 is nog goed in zicht, voordat de racers onder het luxe hotel door duiken.

Is de Grandstand South niks voor jou? Dan is het altijd mogelijk om andere opties aan te vragen. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!