Combinatie WK darts en Engels voetbal

Het World Darts Championship in Alexandra Palace is een van de mooiste sportevenementen van het jaar. Hoewel Londen zichzelf in kerstsferen dompelt in december, wordt het WK darts ook absoluut niet vergeten. Sta tijdens een wandeling over Piccadilly Circus of Trafalgar Square dan ook niet raar te kijken wanneer je iemand in een bananen- of sinaasappelpak ziet lopen. Bij Sportreizen.com boek je gemakkelijk een reis naar het wereldkampioenschap darts inclusief tickets voor een middag- of avondsessie, hotelovernachtingen en eventuele vlucht, trein- of ferryovertocht.

Maak de perfecte sportreis naar Londen!

Ook bieden wij samen met Voetbalreizen.com jullie graag de mogelijkheid om naast een dartssessie ook een voetbalwedstrijd bij te wonen. In Londen spelen maarliefst 14 voetbalclubs betaald voetbal. Waarvan er alleen al zeven actief zijn op het hoogste niveau. Er is dus altijd wel ergens in de Engelse hoofdstad een interessante wedstrijd bezig. Het WK darts vindt dit jaar plaats tussen 15 december 2022 en 3 januari 2023. Enkel op 24, 25 en 26 december zijn er door de PDC geen wedstrijden ingepland.

Heb je interesse in een combireis darts en voetbal? Neem dan contact met ons op via info@sportreizen.com óf bel ons op ons telefoonnummer +31-(0)85 070 5050!

Arsenal Football Club werkt haar wedstrijden af in het in 2006 geopende Emirates Stadium. In het 137-jarig bestaan van de club werd Arsenal 13 keer landskampioen. Daarvan werd de laatste titel behaald in het magische seizoen van 2003-2004. The Gunners zoals hun bijnaam luidt, verloren het gehele seizoen geen enkele competitiewedstrijd. Afgelopen seizoen eindigde Arsenal FC als nummer 5 in de Premier League.

Thuiswedstrijden van Arsenal FC tijdens het WK darts:

26/12/22 – Arsenal FC x West Ham United*
02/01/23 – Arsenal FC x Newcastle United*

* = Wedstrijddag nog niet vastgesteld