WK Darts

Het WK Darts is het World Darts Championship van de PDC. Dit prestigieuze toernooi start traditioneel eind december en eindigt begin januari. Doordat het toernooi de grootste prijzenpot heeft van alle darttoernooien ter wereld wordt het World Darts Championship gezien als het grootste en belangrijkste darttoernooi.

Sportreizen.com heeft een exclusieve samenwerking met de PDC voor de Nederlandse & Belgische markt. Dit biedt ons de mogelijkheid om fans geheel te ontzorgen en te voorzien van officiële tickets. Dit in combinatie met het verblijf en eventueel het vervoer.
Wij bieden geen losse tickets aan!  

Toegang tot het evenement kan op basis van twee soorten tickets, een tribune ticket en een tafel ticket. Sinds 2007 is het sfeervolle Alexandra Palace (ook wel Ally Pally genoemd) in Noord-Londen de thuishaven van het toernooi.

Voor het huidige event is inmiddels afgelopen; laat jouw gegevens achter in het onderstaande formulier en wordt als eerste op de hoogte gesteld van onze nieuwe reizen in december 2023 en januari 2024 zodra de verkoop start. 

Offerte aanvraag World Darts Championship

Official PDC Partner

Official dealer PDC