Voetbalreizen & tickets – beleef voetbal live!

We hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van geheel of gedeeltelijk georganiseerde voetbalreizen. Sportreizen.com brengt je graag naar de mooiste en spannendste Europese voetbalcompetities. Hierin werken wij samen met Voetbalreizen.com.

Zowel particulieren, bedrijven en groepen zijn bij ons aan het juiste adres. Arrangementen bestaan standaard uit één of meerdere overnachtingen, een retourvlucht (inclusief belastingen en heffingen) en een wedstrijdticket om de wedstrijd vanaf een goede zitplaats te aanschouwen. Tevens bestaan er diverse mogelijkheden om bestaande arrangementen naar uw persoonlijke wensen aan te passen. Jouw voetbalreis wordt van A tot Z georganiseerd!

Voetbalreizen Engeland – Premier League 

Als voetballiefhebber moet je zeker een keer een bezoek hebben gebracht aan Engeland. Een voetbalreis naar de Premier League, Championship of League One staat voor velen bovenaan de verlanglijst. Combineer een traditionele wedstrijd met een leuke citytrip. Steden als Liverpool, Manchester, Londen of Birmingham hebben veel te bieden.

Voetbalreizen Duitsland – Bundesliga 

De Bundesliga ligt op korte rij afstand van de Nederlandse grens. Vele Nederlandse spelers zijn er actief en menig Nederlandse voetballiefhebber brengt graag een bezoek aan een Duits stadion. De bundesliga is dan ook zeer geschikt om als dagtrip je voetbalreis te maken. Geniet van een biertje, bockwurst en het typische Duitse voetbalsfeer.

Voetbalreizen Spanje – La Liga 

Geniet je liever van het mooie weer en ben je bereid om te vliegen? Dan is Spanje de place to be. Ons advies is om minimaal van zaterdag tot en met maandag te verblijven tijdens een weekend wedstrijd. Zo geef jij jezelf voldoende tijd om te genieten van de stad, het heerlijke eten, het geweldige klimaat en uiteraard een prachtige voetbal belevenis.

Voetbalreizen Italië – Serie A 

De serie A Is bezig met een opmars. Steeds meer Nederlandse spelers zijn er actief, het spel is attractief en de stadions raken weer vol. Italianen staan bekend om hun zeer passievolle support, sfeer is dan ook verzekerd. Je vliegt binnen enkele uren naar steden als Napels, Milaan of Rome en combineert een heerlijk klimaat met vele culturele hoogtepunten.

Overige voetbalreizen

Naast de bovenstaande competities zijn wij ook gespecialiseerd in maatwerk of de Europese wedstrijden. Wil jij geheel zorgeloos een voetbalreis maken? Dan boek je bij ons jouw volgende voetbalreis.

Liever persoonlijk contact?

Bel ons op 085 - 070 5050