IJshockey reizen en tickets – beleef het live!

Boek je ijshockey reizen en tickets bij Sportreizen.com. IJshockey is in Duitsland razend populair en de sfeer is onvergetelijk. Onze oosterburen maken er een spectaculaire show van. De meest prestigieuze ijshockey landen zijn de Verenigde Staten en Canada, waarbij de laatstgenoemde de grondlegger van de sport is. Als sportfan kan het niet anders dat een wedstrijd NHL op jouw bucketlist staat!

Sportreizen.com TIP: Bezoek de sfeervolle Lanxess Arena in Keulen, thuishaven van het ijshockeyteam De Kölner Haie.

Heb je altijd al een IJshockey wedstrijd live mee willen maken, bijvoorbeeld de IIHF Continental Cup, het EK / WK, Deutsche Eishockey Liga of een gewone NHL competitiewedstrijd? Laat het ons ons weten! Via het contactformulier kun je gemakkelijk jouw gewenste ijshockey reisvoorstel aanvragen.

IJshockey tickets & reizen 2022

Liever persoonlijk contact?

Bel ons op 085 - 070 5050

Aanbevolen

De GP van Hongarije is een feest om te bezoeken!

Deutsche Eishockey Liga

Duitsland is een ijshockey land, naast voetbal is ook ijshockey iets waar de Duitsers voor leven. De DEL-competitie bestaat uit een noord- en zuidklassement. Uiteindelijk wordt er een kampioen bepaald via de play-offs. Waar van de veertien Duitse ploegen er nog acht strijden voor het landelijke kampioenschap. 

‘Eisbären’ in de hoofdstad

In de noordelijke helft van de competitie zetten de ‘Eisbären’ uit Berlijn op het moment de lijnen uit. De ploeg is de onbetwiste koploper van de competitie. In haar thuishaven de Mercedes-Ben