IJshockey reizen en tickets – beleef het live!

Boek je ijshockey reizen en tickets bij Sportreizen.com. IJshockey is in Duitsland razend populair en de sfeer is onvergetelijk. Onze oosterburen maken er een spectaculaire show van. De meest prestigieuze ijshockey landen zijn de Verenigde Staten en Canada, waarbij de laatstgenoemde de grondlegger van de sport is. Als sportfan kan het niet anders dat een wedstrijd NHL op jouw bucketlist staat!

Sportreizen.com TIP: Bezoek de sfeervolle Lanxess Arena in Keulen, thuishaven van het ijshockeyteam De Kölner Haie.

Heb je altijd al een IJshockey wedstrijd live mee willen maken, bijvoorbeeld de IIHF Continental Cup, het EK / WK, Deutsche Eishockey Liga of een gewone NHL competitiewedstrijd? Laat het ons ons weten! Via het contactformulier kun je gemakkelijk jouw gewenste ijshockey reisvoorstel aanvragen.

IJshockey tickets & reizen 2022

Liever persoonlijk contact?

Bel ons op 085 - 070 5050

Aanbevolen

De GP van Hongarije is een feest om te bezoeken!

Deutsche Eishockey Liga

Duitsland is een ijshockey land, naast voetbal is ook ijshockey iets waar de Duitsers voor leven. De DEL-competitie bestaat uit een noord- en zuidklassement. Uiteindelijk wordt er een kampioen bepaald via de play-offs. Waar van de veertien Duitse ploegen er nog acht strijden voor het landelijke kampioenschap. 

‘Eisbären’ in de hoofdstad

In de noordelijke helft van de competitie zetten de ‘Eisbären’ uit Berlijn op het moment de lijnen uit. De ploeg is de onbetwiste koploper van de competitie. In haar thuishaven de Mercedes-Benz Arena passen 14.000 ijshockeyfans. Het is ook de ploeg met de meeste Duitse titels op haar naam. In het hart van de Duitse hoofdstad Berlijn, werkt de ploeg haar thuiswedstrijden af. Naast ijshockey heeft Berlijn veel meer te bieden. Denk aan de Berlijnse Muur met Checkpoint Charlie en de ondergrondse bunkers die je kan bezichtigen onder de stad. Naast een hoop historie heeft Berlijn ook veel moderne faciliteiten. Met nieuwe winkelcentrums en leuke terrassen voor als de zon schijnt. Ideaal te combineren met een bezoek aan de Eisbären.

NHL IJshockey

Aan de andere kant van de wereld duelleren wekelijks ploegen in de NHL. Het is de ijshockeycompetitie van Noord-Amerika en de grootste ter wereld. De reglementen zijn iets anders. In het continent mogen de spelers ruiger spelen dan in Europa, ook het veld is kleiner. Dit zorgt voor meer spanning, sensatie en duels. En als er mensen van sensatie houden zijn dat de Amerikanen. Een wedstrijd in de NHL moet je een keer gezien hebben! Bekijk ons aanbod voor NHL ijshockey tickets en reizen op onze website. 

Montreal de moderne ijshockey stad

In Montreal vinden we de grootste jongen van de Noord-Amerikaanse competitie. Het is de thuisstad van de Canadese ploeg Montreal Canadiens. Al meer dan twintig keer won de ploeg de landelijke play-offs en is daarmee het meest succesvolle team van de competitie. Net als Berlijn heeft Montreal veel te bieden. Wat je absoluut moet hebben gezien is het Parc Jean-Drapeau, een stadspark dat alles heeft. Strand, natuur, een casino, zwembaden en zelfs de Grand Prix van Canada wordt gereden door het park. Allemaal te combineren tijdens jouw ijshockey reis!

Mocht je nou nog meer informatie willen over bepaalde steden of ijshockeywedstrijden. Wij zijn te bereiken via: +31-(0)85 070 5050. Wil jij nou een ijshockey reis boeken, dat kan