Formule 1 Italië 

De GP Italië wordt gereden op het circuit van Monza bij Milaan. De race wordt vermoedelijk gereden in het weekend van 1 september 2024. Wij bieden een 2 geheel georganiseerd 4-daagse arrangementen aan.
1) Vliegarrangement
2) Eigen vervoer arrangement

Je wordt tijdens je reis geheel ontzorgt. Vlucht, hotel en basis ticket (weekend) voor het F1 event zijn inbegrepen. Tevens is het vervoer van het hotel naar het circuit op de zaterdag en zondag inbegrepen. Je kunt het GP ticket in het boekingsproces desgewenst aanpassen. Zo bepaal jezelf waar je zit tijdens het raceweekend.

Wil je liever een reis-op-maat afgestemd op jouw specifieke wensen? Vraag dan via het tabblad ‘Offerte aanvragen’ een vrijblijvende offerte aan voor jouw Formule-1 reis naar de Grand Prix van Italië. Je ontvangt van ons een compleet reisvoorstel op basis van jouw wensen. Neem direct contact op via het contactformulier.

Liever persoonlijk iemand spreken? Bel ons direct op +31 (0)85 – 070 5050. Sportreizen.com helpt je graag persoonlijk met het boeken van jouw F1-reis op maat. Wij houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden rondom de Grand Prix van Italië in Monza!

Formule 1 Italië tickets & reizen 2024