Formule 1 Italië 

De GP Italië wordt gereden op het circuit van Monza bij Milaan. De race staat wordt vermoedelijk gereden in het weekend van 3 september 2023. Wij bieden een 2 geheel georganiseerd 4-daagse arrangementen aan.
1) Vliegarrangement
2) Eigen vervoer arrangement

Je wordt tijdens je reis geheel ontzorgt. Vlucht, hotel en basis ticket (weekend) voor het F1 event zijn inbegrepen. Tevens is het vervoer van het hotel naar het circuit op de zaterdag en zondag inbegrepen. Je kunt het GP ticket in het boekingsproces desgewenst aanpassen. Zo bepaal jezelf waar je zit tijdens het raceweekend.

Wil je liever een reis-op-maat afgestemd op jouw specifieke wensen? Vraag dan via het tabblad ‘Offerte aanvragen’ een vrijblijvende offerte aan voor jouw Formule-1 reis naar de Grand Prix van Italië. Je ontvangt van ons een compleet reisvoorstel op basis van jouw wensen. Neem direct contact op via het contactformulier.

Liever persoonlijk iemand spreken? Bel ons direct op +31 (0)85 – 070 5050. Sportreizen.com helpt je graag persoonlijk met het boeken van jouw F1-reis op maat. Wij houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden rondom de Grand Prix van Italië in Monza!

Tickets voor de GP van Italië

General Admission:
De General Admission tickets zijn staanplaatsen rondom het gehele circuit. De mooie groene omgeving zorgt voor veel mooie plaatsen en mogelijkheden om de race te bekijken.

Curva Parabolica tickets (tribunes 21 en 22):
Tribunes 21 en 22 op het circuit van Monza zijn tribunes vlak voor de Curva Parabolica. Hier is het mogelijk om de coureurs goed te zien, doordat de auto’s enigszins moeten afremmen voor deze bocht.

Tickets Pit (tribune 1):
Deze overdekte tribune biedt geweldig zicht op de start/finishlijn en de pitstraat. Dit zijn de best mogelijke zitplaatsen op het circuit, er is altijd wat te zien.

Formule 1 Italië

Het circuit: Autodromo Nazionale Monza

Het ‘Autodromo Nazion