Formule 1 Imola

De Grand Prix van Imola wordt in 2023 op zondag 21 mei gereden. Sportreizen.com verzorgd ook voor deze Formule 1-race in 2023 naar Emilia Romagna reizen. De échte thuishaven van Scuderia Ferrari bezoeken? Dan is dat tijdens de Formule 1 Imola het juiste moment. Al onze arrangementen zijn te boeken inclusief tickets, retourvlucht en overnachtingen inclusief ontbijt!

Wij stellen geheel vrijblijvend een reis naar de Formule 1 voor je samen. Ben je op zoek naar een reis-op-maat naar de Grand Prix van Imola? Laat dan jouw persoonlijke wensen achter in de offerteaanvraag en wij doen de rest! Je ontvangt van ons een volledig voorstel op basis van jouw wensen.

Spreek je toch liever iemand persoonlijk over jouw wensen? Bel ons dan direct op +31 (0)85 – 070 5050. Wij vertellen jullie graag het laatste nieuws omtrent de Grand Prix van Imola.

Tickets voor de GP van Imola

Wil je op pad naar de GP van Imola? Dan is het mogelijk om zelf jouw reis samen te stellen. Neem dan contact met ons op omtrent jouw wensen. Wij  sturen jou vervolgens een voorstel toe met daarin hotels, tickets en eventuele retourvlucht die aansluiten op jouw wensen. Of je nu tickets zoekt op een granstand of op de general admission. Wij helpen jou graag verder!

Grand Prix Imola