Formule 1 Engeland

De GP Engeland wordt verreden op het Circuit Silverstone. De Grand Prix van Groot-Brittannië vindt plaats in het weekend van 9 juli. Voor deze Grand Prix bieden wij geheel op maat gemaakte arrangementen aan.

Wil jij als eerste op de hoogte worden gehouden van de GP van Silverstone in 2023? Laat dan geheel vrijblijvend jouw gegevens achter. Wij stellen graag geheel vrijblijvend een F1-reis voor je samen naar de GP Engeland. Wil je een reis-op-maat naar de Grand Prix van Groot-Brittannië, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen? Vraag dan een offerte aan voor jouw Formule 1 reis naar het Circuit Silverstone. Je ontvangt van ons een compleet reisvoorstel op basis van jouw wensen.

Liever persoonlijk iemand spreken? Bel ons dan direct op +31 (0)85 – 070 5050. Wij houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden rondom de Grand Prix van Groot-Brittannië.

Tickets voor de GP van Engeland

General Admission:
De General Admission tickets zijn staanplaatsen rondom het gehele circuit. De mooie groene omgeving zorgt voor veel mooie plaatsen en mogelijkheden om de race te bekijken.

Stowe tickets (Silver):
In de bocht voor de laatste chicane voor de start/finishlijn staan de Stowe tribunes, die perfect zicht bieden op het lange rechte stuk vanaf Becketts. Na de bocht zie je de coureurs richting de finish racen!

International Pits Straight tickets:
Deze tribune biedt geweldig zicht op de coureurs die uit de bocht komen en de star