World Series of Darts Reizen & Tickets

World Series of Darts Finals worden dit jaar in de Salzburg afgewerkt. De Salzburg Arena is de speellocatie voor dit geweldige evenement. Sinds 2015 wordt dit toernooi gehouden. De finales werden in het verleden altijd gespeeld in de Braehead Arena te Glasgow. In 2019 week de organisatie voor de finales voor het eerst uit, naar Amsterdam.

Wil jij de World Series of Darts live beleven?

De World Series of Darts vinden dit jaar plaats tussen 18 september en 20 september. Wil jij er live bij zijn? Vul dan een ‘Offerte aanvragen’ in met jouw specifieke wensen voor een reis-op-maat naar de World Series of Darts of kijk naar het aanbod. Je ontvangt van ons een compleet reisvoorstel op basis van jouw persoonlijke wensen.

Sportreizen.com is de officiële travelpartner van de PDC voor de Nederlandse & Belgische markt.

World Series of Darts Reizen & Tickets

AFAS Live Amsterdam – World Series of Darts!

Het toernooi bestaat sinds 2015 en Van Gerwen heeft de meeste overwinningen op zijn naam staan: 3 in totaal. Sinds het ontstaan van het toernooi (2015) zijn de finales in Glasgow gehouden. Dit jaar 2019 wijkt de organisatie voor de finales uit naar Amsterdam.

Historie – World Series of Darts!

Het toernooi bestaat sinds 2015 en Van Gerwen heeft de meeste overwinningen op zijn naam staan: 4 in totaal. Sinds het ontstaan van het toernooi (2015) zijn de finales in Glasgow gehouden. In 2019 week de organisatie voor de finales voor het eerst uit, naar Amsterdam. Dit jaar zullen de finales worden gespeeld in de Salzburg Arena in Oostenrijk.

De laatste 5 winnaars zijn:
2015: Michael van Gerwen (NED)
2016: Michael van Gerwen (NED)
2017: Michael van Gerwen (NED)
2018: James Wade (ENG)
2019: Michael van Gerwen (NED)

Liever persoonlijk contact?

Bel ons op 085 - 070 5050

Aanbevolen

De GP van Hongarije is een feest om te bezoeken!