American Football – NFL reizen en tickets

Voor American Football – NFL reizen bieden wij twee verschillende soorten reizen aan. Reizen naar de NFL International Series in Londen (Wembley of Tottenham Hotspur Stadium) of reizen naar de Verenigde Staten.

Wil jij een spectaculaire American Football – NFL wedstrijd live bijwonen?

De NFL International Series 2022 wedstrijden voor speelstad Londen zijn nog niet bekend. Wil jij er in 2022 zelf live bij zijn? Laat dan geheel vrijblijvend jouw gegevens achter en wij brengen je t.z.t. op de hoogte van ons vernieuwde aanbod.

Liever een NFL wedstrijd in de Verenigde Staten bijwonen? Ook dit is mogelijk. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via tabblad ‘Offerte aanvragen’. Liever persoonlijk contact? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: +31 (0)85 -0705050.

Niet bekend met de NFL? Via de volgende link tref je meer informatie aan.

American Football – NFL reizen en tickets

NFL International Series, Londen

Jaarlijks is Londen gastheer voor meerdere NFL wedstrijden. NFL clubs komen dan over vanuit de Verenigde Staten om hun competititewedstrijden in Wembley, Twickenham of Tottenham Stadium onder toeziend oog van gemiddeld 85.000 toeschouwers af te werken. De wedstrijden voor de NFL International Series maken gewoon onderdeel uit van de competitie in de Verenigde Staten. Deze NFL wedstrijden worden vaak in september en oktober in Londen georganiseerd.

Ook in 2022 zal de NFL weer in Londen te zijn. Wil jij als als eerste op de hoogte gesteld worden van de mogelijkheden een NFL wedstrijd te bezoeken? Vraag dan hierboven geheel vrijblijvend meer informatie aan.