American Football / NFL reizen en tickets

Voor American Football / NFL reizen bieden wij twee verschillende soorten reizen aan. Reizen naar de NFL International Series in Londen (Wembley of Tottenham Hotspur Stadium) of reizen naar de Verenigde Staten.

Wil jij een spectaculaire American Football / NFL wedstrijd live bijwonen?

De NFL Internationals Series 2019 wedstrijden voor speelstad Londen zijn inmiddels weer aangekondigd.  De exacte tijden en speelstadions worden later aangekondigd.  Het is nu al wel mogelijk informatie of prijsindicaties op de te vragen. Vraag nu naar de mogelijkheden door het invulblad onder tabblad ‘Offerte aanvragen’ in te vullen. Vul je wensen hier zo specifiek mogelijk in en wie weet zit jij dadelijk wel bij een van de onderstaande wedstrijden in Londen.
(Tijd en stadion n.n.b.) Carolina Panthers x  Tampa Bay Buccaneers
(Tijd en stadion n.n.b.) Chicage Bears x  Oakland Raiders
(Tijd en stadion n.n.b.) Cincinnati Bengals x  Los Angeles Rams
(Tijd en stadion n.n.b.) Houston Texans x Jacksonville Jaguars
Liever een NFL wedstrijd in de Verenigide Staten bijwonen? Ook dit is mogelijk. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via tabblad ‘Offerte aanvragen’. Liever persoonlijk contact? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: +31 (0)85 -0705050.

NIet bekend met de NFL? Via de volgende link tref je meer informatie aan.

Offerte aanvragen voor American Football / NFL reizen

NFL International Series, Londen

Jaarlijks is Londen gastheer voor meerdere NFL wedstrijden. NFL clubs komen dan over vanuit de Verenigde Staten om hun competititewedstrijden in Wembley, Twickenham of Tottenham Stadium onder toeziend oog van gemiddeld 85.000 toeschouwers af te werken. De wedstrijden voor de NFL International Series maken gewoon onderdeel uit van de competitie in de Verenigde Staten. Deze NFL wedstrijden worden vaak in september en oktober in Londen georganiseerd.

Ook in 2019 zal de NFL weer in Londen te zijn. Wil jij als als eerste op de hoogte gesteld worden van de mogelijkheden een NFL wedstrijd te bezoeken? Vraag dan hierboven geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Aanbevolen