WK Rugby 2023 tickets & reizen

WK Rugby 2023 tickets koop je bij Sportreizen.com voor een bezoek aan het toernooi in Frankrijk. Sportreizen.com organiseert georganiseerde reizen inclusief tickets naar diverse wedstrijden tijdens het wereldkampioenschap. De eerste wedstrijd van dit prestigieuze toernooi staat gepland op vrijdag 8 september. Het toernooi duurt tot 28 oktober, wanneer de finale wordt gespeeld in het Stade de France in Parijs.

Geheel verzorgd de All Blacks of een van de andere topteams zien spelen? Boek jouw reis bij Sportreizen.com en ben verzekerd van wedstrijdtickets, een of meerdere hotelovernachting(en) en eventuele retourreis per trein of vliegtuig. Laat je het liefst de reis helemaal op maat maken? Vraag via het tabblad ‘Offerte aanvragen’ geheel vrijblijvend een offerte aan voor een WK Rugby-reis bij Sportreizen.com. Wij stellen voor jou een reisvoorstel samen op basis van jouw wensen.

Liever persoonlijk iemand spreken? Bel ons dan direct op +31 (0)85 – 070 5050. Wij houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden rondom een bezoek aan het WK Rugby in 2023.

WK Rugby 2023 reizen