NDC Lezersreis World Darts Championship Londen

Het William Hill World Darts Championship is het wereldkampioenschap darten van de PDC. Dit prestigieuze toernooi start traditioneel in december en eindigt begin januari.Doordat het toernooi de grootste prijzenpot heeft van alle darttoernooien ter wereld wordt het World Darts Championship gezien als het grootste en belangrijkste darttoernooi.

In samenwerking met de NDC groep organiseert Sportreizen.com een lezersreis naar Londen voor het bezoeken van het WK Darts op zaterdag 14 december.

Zaterdag 14 december:

Op zaterdagmorgen vertrek je om 10:55 uur vanaf Groningen Eelde Airport met een FlyBe vlucht naar Londen Southend. Tevens kun je genieten van een gratis kop koffie, dit aangeboden door Groningen – Eelde Airport.

Na een vlucht van ongeveer +/- 75 minuten arriveer je om 11:10 uur op het vliegveld van Londen Southend. Vanaf deze locatie wordt de reis per privé transfer vervolgd naar het hotel in Londen. Omstreeks 13:00 arriveer je bij het Thistle City Barbican hotel. Voor het bezoeken van het darten hebben wij standaard tribune tickets in het arrangement opgenomen. Je zit als groep bij elkaar. De reis naar Alexandra Palace is niet in georganiseerd, dit omdat uit ervaring is gebleken dat een ieder graag op eigen gelegenheid afreist naar het event. Uiteraard krijg je van ons een zeer uitgebreide beschrijving hoe te reizen per openbaar vervoer.

Tijdens het event heb je een zitplaats op de tribune in Ally Pally of tafelplaatsen. De wedstrijden starten om 19:00 uur in de avond. Je ziet 3 x een eerste en 1 x een tweede ronde wedstrijd.

Zondag 15 december:
Na het uitgebreide ontbijt dien je voor 11:00 uur uit te checken. Het hotel biedt de mogelijkheid om je bagage achter te laten zodat je nog de stad in kunt gaan.

Om 13:30 uur vertrekt de bus van het hotel naar het vliegveld. Samen met je medereizigers reis je naar Londen Southend om daar in te checken. De vlucht staat gepland om 17:05 uur, de verwachte tijd van landen op Groningen Airport Eelde is 19:20 uur.

Zin om mee te gaan?

Boek hier je reis
Let op; we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Vragen inzake deze reis?