Een onvergetelijke hospitality – VIP beleving

Sport verbindt! Een georganiseerde reis naar een onvergetelijke sportbeleving is een blijvende herinnering. De ervaring die je deelt met de belangrijkste stakeholders blijft lang bij en versterkt de relatie. Of het nu gaat om voetbal, formule 1, rugby of andere evenementen. Met onze merken Sportreizen.com & Voetbalreizen.com zijn wij reeds 15 jaar actief als de specialist in sportreizen.

Een zeer uitgebreid aanbod sportevenementen
– Kennis van de locaties waar de sportreis naar toe gaat
– SGRZ deelnemerschap (ook uw zakelijke reizen zijn gedekt door het garantiefonds)

Met Sportreizen.com & Voetbalreizen.com verzorgen wij de voorbereiding en uitvoering van de reis. Naast de standaard onderdelen van de reis als vervoer / verblijf / entree zijn wij ook gespecialiseerd in het geheel op maat aankleden van je reis. Hierbij is niets te gek en kijken wij graag samen met jou als partner naar de mogelijkheden en kosten.

Wil jij graag met een charter vliegen? Verblijven in een 5* hotel? Toegang hebben tot de hospitality van het event? Op basis van onze ruimte ervaring en netwerk maken wij het mogelijk!

Referenties van inspirerende hospitality sportreizen

Elke reis is op maat gemaakt. Wij denken daarbij graag “out of the box” en stellen daarbij uw doelstelling voor de reis centraal. Of de reis nou bedoeld is om het personeel te motiveren of te belonen, of om klanten te binden of te inspireren, wij denken graag met u mee! Enkele referenties zijn:

Enkele referenties:
– Techdata (Manchester United)
– PDI (GP Barcelona)
– Cisco (GP Monza)
– Rabobank (Schalke 04)
– Rexel (Tottenham Hotspur)
– Marel Meat (WK Darts)
– Kaspersky (FC Barcelona)

Met Cisco Systems naar de Formule 1 in Italië

Een reis met belangrijke klanten naar de GP van Italië is voor Cisco Systems een belangrijke manier om klanten te binden. Van zaterdag ochtend tot en met maandag middag de stad Milaan en het befaamde Ferrari circuit in Monza bezoeken. Sportreizen.com heeft daarbij in samenspraak de restaurants in Milaan gereserveerd en een programma samengesteld dat ruimte biedt om elkaar in een ontspannen sfeer beter te leren kennen.

Om te beginnen staat er een heerlijke lunch op het programma, daarna zijn er verschillende mogelijkheden om de stad te verkennen, en wordt er een Formule 1 quiz gehouden om ook de mensen die minder thuis zijn in de sport alvast in de sfeer te brengen. De dag wordt afgesloten met een diner onder het genot van een goed glas Italiaanse wijn.

De zondag is racedag! Na een uitgebreid en vers ontbijtje en een stevige espresso met een luxe busje richting het circuit. Genieten van de sfeer en de gillende geluiden van de formule 1 en de formule 2. Wanneer straaljagers de Italiaanse kleuren in de lucht tekenen, roepen er een paar “kippenvel!” Dit wordt nog eens overtroffen door de start van de race.. “Kom op Max!”

Op maandag wordt er een tussenstop gemaakt om een rondleiding te doen in het machtige San Siro stadion, waarna we weer terugvliegen naar Nederland. Hier wordt nog lang over nagepraat en geeft input voor het volgende sales telefoontje.