Bezoek Max Verstappen live tijdens de Formule 1

Iedereen lijkt wel Max Verstappen live tijdens de Formule 1 te willen zien. Sinds het debuut van Verstappen is de vraag naar tickets voor de Formule 1 enorm gestegen. Gek is dat niet. De talentvolle Nederlandse coureur brengt de liefde voor de autosport bij velen weer terug. Vanaf zijn eerste Formule 1-race voor Red Bull Racing tijdens de Grand Prix van Barcelona in 2016, laat Verstappen zien een buitengewone goede coureur te zijn. Hij maakte zijn debuut voor de renstal van Red Bull en won direct een Grand Prix. 

Inmiddels zagen reizigers van Sportreizen.com Max Verstappen de Grand Prix van Oostenrijk, Spanje en Duitsland winnen. Absoluut een herinnering om te koesteren! Ook voor de races van 2022 verzorgt Sportreizen.com weer complete reizen naar minstens negen Grands Prix. Boek een complete reis en wie weet zie jij Max Verstappen live naar zijn tiende zege rijden! 

Beleef het succes van Mad Max zelf!

Beleef met honderden andere Nederlandse fans een van de mooiste races van het jaar op de Oranje Corner aan het Circuit de Catalunya. Of boek een reis naar een van de andere Grands Prix op de Formule 1-kalender.

GP van Spanje >

GP van Monaco >

GP van Frankrijk >

GP van Oostenrijk >

GP van Groot-Brittannië >

GP van Hongarije >

GP van België >

GP van Nederland >

GP van Italië >

GP van Abu Dhabi >