Zandvoort Nederland

Vanaf mei 2020 wordt de “Heineken Dutch GP” verreden. Na een lange strijd tussen de circuits van Assen en Zandvoort heeft Zandvoort uiteindelijk een contract kunnen afsluiten voor minimaal 5 races.  Hiermee keert de formule 1 na een lange afwezigheid terug in Nederland.

De race wordt gehouden in mei. De verwachting is dat dit het eerste- of het tweede weekend zal zijn. Op dit moment is er nog weinig bekend over de ticket verkoop. Sportreizen.com zal zich richten op de verkoop van pakketreizen. Losse tickets worden niet aangeboden.

Reizen die worden aangeboden zullen inclusief de elementen vervoer + verblijf + entree zijn. Tevens worden er voor  de zakelijke markt de hospitallity pakketten aangeboden.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie om de GP van Zandvoort bij te wonen? Laat dan geheel vrijblijvend jouw gegevens achter.

Offerte aanvragen voor “Heineken Dutch GP Zandvoort”:

Alexandra Palace – William Hill World Championship of Darts

Alexandra Palace, ook bekend onder de bijnaam Ally Pally, is een gebouw in de Britse hoofdstad Londen. Het ligt in Alexandra Parkin Haringey in het noorden van Londen. Het nabijgelegen Station Alexandra Palace is ernaar vernoemd. Sinds december 2007 is Ally Pally jaarlijks de locatie van de PDC World Darts Championship. Dit toernooi werd voorheen gespeeld in de Circus Tavern in Purfleet. Het gebouw heeft al een jarenlange traditie als het gaat om darts. Tot 1990 werd er het News of the World Darts Tournament georganiseerd, het oudste dartstoernooi ter wereld.

Historie – William Hill World Championship of Darts

De William Hill World Darts Championship bestaat sinds 1994 en werd vooral de eerste jaren gedomineerd door Phil Taylor. Tussen 1994 en 2007 stond hij 14 maal in de finale waarvan hij er 11 wist te winnen. In totaal heeft de Engelsman 14 maal de World Darts Championship op zijn naam geschreven. Hieronder de laatste 10 winnaars van de World Darts Championship:

2009 Phil Taylor (ENG)
2010 Phil Taylor (ENG)
2011 Adrian Lewis (ENG)
2012 Adrian Lewis (ENG)
2013 Phil Taylor (ENG)
2014 Michael van Gerwen (NLD)
2015 Gary Anderson (SCH)
2016 Gary Anderson (SCH)
2017 Michael van Gerwen (NLD)
2018 Rob Cross (ENG)
2019 Michael van Gerwen (NLD)

Aanbevolen