F1-reizen naar alle Grands Prix

Ook tijdens het komende Formule 1-seizoen verzorgt Sportreizen.com weer F1-reizen. Alle Grands Prix van Europa zijn standaard in het aanbod opgenomen. Uiteraard zijn tripjes naar de andere circuits ook te boeken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij kijken samen met jou naar een op maat gemaakte reis naar welke Grand Prix dan ook! 

Favorieten van de liefhebber

Hoog op het lijstje van favoriete circuits staat bij velen de Grand Prix van Spanje. Het Circuit de Catalunya was een van de eerste plekken waar Max Verstappen liet zien tot wat hij in staat is in een racebolide. Voor vele Nederlanders is dat een van de redenen waarom de Grand Prix van Barcelona tot een van hun favoriete F1-reizen is gebombardeerd. Natuurlijk is het er ook reuze gezellig. Op de oranje tribune is het zowel voor, tijdens als na een groot feest. 

Ook het circuit van Oostenrijk doet het erg goed onder onze F1-volgers. Ook hierbij zal het Verstappen-tintje dat de race heeft toch ongetwijfeld de doorslag geven. Gelegen in de prachtige Alpen is de Red Bull Ring een fantastisch circuit om te bezoeken. Neem plaats op een van de tribunes langs de baan en geniet van de race en het fenomenale uitzicht op de bergtoppen. 

Aanbevolen F1-reizen in 2022

Zoals de GP van Spanje of Oostenrijk zijn er nog tal van Grands Prix die druk bezocht worden door Nederlandse en Belgische Formule 1-fans. Toch zijn er nog een aantal circuits die het bezoeken meer dan waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan de GP van Silverstone in Engeland. Gelegen tussen grote steden als Londen en Birmingham, breng je niet alleen een bezoek aan de thuishaven van recordkampioen Lewis Hamilton maar land je ook in een wereldstad!

Voor een overzicht van alle F1-reizen van Sportreizen.com klik je op deze link!