VIP-experience Grand Prix van Oostenrijk

Altijd al een luxueuze VIP-reis willen plannen naar een Grand Prix van Oostenrijk? Dan is dit unieke pakket wellicht iets voor jou! In samenwerking met Silver Flight bieden wij jullie een retourvlucht per comfortabel privévliegtuig aan naar Graz. Geniet na aankomst van twee dagen racegeweld vanaf VIP-plekken recht boven de pitstraat. Voor een complete F1-beleving is jullie arrangement van allerlei leuke extra’s voorzien. Je hebt twee dagen lang als VIP toegang tot het circuit. Daarbij word jij tijdens de race en kwalificatie-rondes voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes. Daar houdt het overigens niet bij op. Zondag vóór de race verken jij in een speciale bus het circuit. Nog voordat de Formule 1-bolides over het asfalt gieren, heb jij de eerste meters op de RedBull Ring er al opzitten!

Verblijf in hartje Graz

Tijdens het verblijf ben je ook voorzien van een overnachting in hartje Graz. Deze prachtige stad in de Alpen is uiterst sfeervol en zou zo het decor kunnen vormen van een sprookje. Jij verblijft in het viersterren hotel NH Graz City Centre. Het vervoer van én naar het hotel is ook inbegrepen bij dit arrangement. Zo word je op zaterdag voorzien van een ritje per luxe taxi vanaf het vliegveld tot het hotel, vervolgens naar het circuit en tenslotte weer terug naar het hotel. Ook op zondag word je volgens goed gebruik per luxe taxi naar het circuit en het vliegveld vervoerd.

Luxueus arrangement

Het arrangement inclusief al deze luxe wordt aangeboden vanaf €7900,-. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31-(0)85 070 5050 en vraag naar onze F1-specialist Roy Liebrand óf bel hem direct op +31 (0)6 15 64 67 88.