VIP-experience Grand Prix van Italië

Boek de VIP-experience bij Sportreizen.com en leef een weekend als een VIP bij de Grand Prix van Italië in Monza. In samenwerking met Silver Flight hebben wij een fantastisch arrangement kunnen samenstellen inclusief retourvlucht per luxueus privéjet. Met behulp van de heenvlucht vanaf Schiphol Amsterdam Airport op zaterdag 11 september sta jij in een kleine twee uur op Italiaanse bodem. Je hebt nog nooit zo prettig gevlogen! Ook op de terugweg een dag later ben je van dezelfde luxe voorzien.

Ontdek het circuit van Monza als VIP

Het circuit van Monza staat bekend als een van de mooiste, exclusieve circuits van het Formule 1-programma. Dat moet ook wel in een land waar stijl en klasse hoogtij vieren. Tenslotte is het de thuishaven van een van de bekendste teams uit de autosport: Scuderia Ferrari. Jij beleeft de Grand Prix van Italië van dichtbij met het Champions Club VIP-arrangement. Naast dat je op zowel zaterdag als zondag toegang hebt tot een lounge met eten en drinken inclusief, komen er nog vele andere voordelen bij kijken. Zo beleef je de grote race vanaf een wel heel bijzondere plek. Vanaf het balkon van de lounge kijk je recht op de pitstraat én startfinish. Je hebt dus een van de beste plekken aan het circuit! Alsof dat nog niet genoeg is, maak je op zondag ook nog een wandeling door de paddocks onder begeleiding van een gids.

Vervoer ter plekke

Tussen het vliegveld, hotel en circuit zorgen wij dat het vervoer is geregeld. Een luxe taxi zal jullie alle zorgen ontnemen en ervoor zorgen dat jullie niks hoeven te missen van het spektakel dat de Formule 1 heet.

Je boekt dit arrangement vanaf €7900,-. Ben je geïnteresseerd in deze reis? Bel ons dan via ons telefoonnummer +31-(0)85 070 5050 en vraag naar onze F1-specialist Roy Liebrand óf bel hem direct op +31 (0)6 15 64 67 88.