VIP-experience Grand Prix van Hongarije

Reis als een echte VIP naar de Grand Prix van Hongarije en geniet van allerlei privileges. In samenwerking met Silver Flight biedt Sportreizen.com een fantastische reis naar de GP op de Hungaroring aan. Je reist in een comfortabel privévliegtuig vanaf Schiphol Airport en landt enkele uurtjes later op Budapest Ferenc Liszt International Airport. Tijdens deze vlucht ben je van alle luxe voorzien. Geen angst voor krijsende baby’s, te krappe stoeltjes of vervelende medepassagiers; je hebt het vliegtuig voor jezelf!

Luxe vervoer ter plekke

Eenmaal aangekomen in Boedapest staat er een luxe taxi klaar om je naar het hotel te brengen. Je verblijft van zaterdag op zondag in het vijfsterren Queen’s Court Hotel & Residence in het hart van de stad. Boedapest staat bekend om haar charme én gezelligheid. Eenmaal aangekomen in het hotel heb je even de tijd om je spullen weg te zetten alvorens de taxi weer voor de deur staat voor een ritje naar de Hungaroring. Het gehele weekend zullen zij jullie voorzien van luxe vervoer tussen hotel, circuit en vliegveld.

Beleef de Formule 1 als een VIP

Boek je de VIP-experience bij Sportreizen.com? Dan zul je de Formule 1 ook als een VIP beleven. Je bent via dit arrangement in bezit van twee dagen toegang tot de Champions Club aan het circuit. Hiermee heb je toegang tot een geweldig terras recht boven de pitstraat én startfinish, een luxe lounge met heerlijke hapjes en drankjes inclusief en allerlei andere bijzondere extra’s. Op de zondag maak je zelfs onder begeleiding van een gids een busritje over het circuit!

Dit luxe arrangement boek je vanaf €8300,-. Ben je geïnteresseerd in deze reis? Bel ons dan via ons telefoonnummer +31-(0)85 070 5050 en vraag naar onze F1-specialist Roy Liebrand óf bel hem direct op +31 (0)6 15 64 67 88.