Formule 1 testdagen Spanje

In februari 2023 vinden de jaarlijkse testdagen op het circuit van Barcelona-Catalunya plaats. Ook in 2023 is Sportreizen.com weer van de partij. Boek het volledig georganiseerde arrangement en beleef de testdagen van dichtbij!

De testdagen van Formule 1 zijn de ideale gelegenheid om het Formule 1-spektakel van dichtbij mee te zien. Altijd al eens een pitstop van dichtbij willen meemaken of een wandeling door de paddock kunnen maken? De testdagen bieden je veel meer mogelijkheden op dit gebied dan tijdens een reguliere Grand Prix.

Wil jij erbij zijn in 2023? Wij hebben nu een geheel georganiseerde reis beschikbaar. Kies je voor het VIP arrangement; dan is jouw bezoek aan de testdagen inclusief:
– Eten & drinken in de hospitallity ruimte boven de pitstraat
– Luxe zitplaatsen boven de pitstraat
– Pitwalk
– Paddock walk
– Een ronde met een bus over de service ring direct langs het circuit
– De kans om rijders of andere bekende personen uit de F1 tegen het lijf te lopen

De testdagen in Barcelona

De testdagen van de Formule 1 zijn een uniek evenement. Waar tijdens de Grands Prix veel achter gesloten deuren of vele hekken plaatsvindt, zit je er tijdens de testdagen bovenop. Je hebt toegang tot de hoofdtribune van het Circuit de Catalunya-Barcelona en hebt vanuit hier perfect zicht op de pitstraat. Is het pauze voor de coureurs? Dan krijg jij de mogelijkheid om zelfs een wandeling door te pitstraat te maken. Een unieke mogelijkheid om alles eens van heel dichtbij te bekijken!

Bij ons arrangement zit standaard een VIP-pakket. Hierbij heb je niet alleen toegang tot de pitstraat in de pauze. Je krijgt ook de mogelijkheid om zelf de paddocks te verkennen. Daarnaast maak je een busstocht langs het circuit. Zo heb je direct een goed beeld van de hele baan. Uiteraard zou het geen VIP-arrangement zijn wanneer er niet heerlijke hapjes en dranken zijn inbegrepen! Je hoeft dus niet bang te zijn dat je iets tekort komt!

Voor onze klanten die liever wat goedkoper op pad gaan, is er ook de mogelijkheid om voor een gewoon ticket te gaan. Hierbij verlies je echter wel de kans op deze unieke ervaring. Een pitwalk, bustocht langs het circuit, wandeling door de paddocks