Testdagen 2020 Circuit de Catalunya, GP Spanje

De testdagen op Circuit de Catalunya staan gepland voor 19-02-2020 t/m 21-02-2020 en 26-02-2020 t/m 28-02-2020.
Voor de eerste 2 testdagen heeft Sportreizen.com een geheel verzorgde reis georganiseerd.

De ideale gelegenheid om het Formule 1 spektakel van dichtbij mee te maken. Altijd al eens een pitstop van dichtbij willen meemaken? Een wandeling door de paddock te maken? Nu geheel georganiseerd te boeken.

Aanbod testdagen Circuit de Catalunya Spanje

  Het circuit: Circuit de Catalunya

  Onder de Nederlanders is het Circuit de Catalunya erg populair. De Nederlanders zijn dol op de ligging. Het circuit ligt namelijk prachtig tussen de mooie stranden van de Costa Brava en de stad Barcelona. Het feit dat de Grand Prix in de maand mei plaatsvindt en het dus prima weer is, is voor steeds meer Nederlanders een reden om juist deze Grand Prix te bezoeken. Als kers op de taart won Nederlander Verstappen in de 2016 ook nog eens de Grand Prix van Spanje op dit circuit, wat natuurlijk hoop biedt voor de nog komende Grands Prix van Spanje.

  Het Circuit de Catalunya ligt in het plaatsje Montmeló, in de provincie Barcelona. Het circuit heeft de perfecte ligging voor een leuke weekend trip. Het circuit ligt namelijk tussen de Costa Brava en de steden Girona en Barcelona. De zee is dus nooit ver weg. Met een Grand Prix in de maand mei is het dus heerlijk vertoeven in deze regio. De regio is goed aan te reizen door de vliegvelden van Girona en Barcelona El Prat.

  Het circuit zelf heeft een totale afstand van 4,6 kilometer met hierin 16 bochten. De coureurs rijden 66 rondjes op dit circuit.

  Tribunes

  General Admission:
  De General Admission tickets zijn staanplaatsen rondom het gehele circuit. In tegenstelling tot andere circuits kun je met General Admission tickets bij de Grand Prix van Spanje erg dicht bij het circuit komen. Ook door de velen heuvels is er altijd wel een mooie plek te vinden tijdens de GP.

  FAN Grand Stands:
  Deze tribunes worden vaak aan een coureur gekoppeld. Zo is de G-tribune, bij de bekende Max Verstappen bocht, tijdens de Grand Prix van Spanje een echte Oranje tribune waar natuurlijk een erg gezellige sfeer hangt.

  SUPER FAN Grand Stands:
  Vanaf de Super Fan tribunes heb je net even wat beter zicht op de race dan vanaf de gewone Fan tribunes. Deze tribunes staan tactisch opgesteld, veelal in het verlengde van bochten zodat je de raceauto’s van ver ziet aankomen.

  EXCELLENCE:
  De Excellence tribune is simpelweg de hoofdtribune. Blijf op de hoogte van wat er in de pit gebeurd, zie de start, zie de wagens op volle snelheid de finish passeren. Kortom het hele Formule 1 circus recht voor je neus.

  Aanbevolen