Formule 1 reizen & tickets – Testdagen Circuit de Catalunya, GP Spanje

Jaarlijks organiseert Sportreizen.com volledig georganiseerde reizen naar de Formule 1 Testdagen op het Circuit de Catalunya in Spanje. De testdagen van 2020 zijn reeds achter de rug.

De Testdagen van Formule 1 zijn de ideale gelegenheid om het Formule 1 spektakel van dichtbij mee te maken. Altijd al eens een pitstop van dichtbij willen meemaken of een wandeling door de paddock maken? De Testdagen bieden u veel meer mogelijkheden op dit gebied dan tijdens een reguliere Grand Prix.

Wil jij erbij zijn in 2021? Houd deze pagina in de gaten voor het reisaanbod in 2021! Kun je niet wachten om de Formule 1 live te beleven? Bekijk dan eens ons reisaanbod voor de Europese Formule 1 Grands Prix!

Aanbod F1 testdagen Circuit de Catalunya Spanje

  Liever persoonlijk contact?

  Bel ons op 085 - 070 5050

  Aanbevolen

  De GP van Hongarije is een feest om te bezoeken!

  Het circuit: Circuit de Catalunya

  Onder de Nederlanders is het Circuit de Catalunya erg populair. De Nederlanders zijn dol op de ligging. Het circuit ligt namelijk prachtig tussen de mooie stranden van de Costa Brava en de stad Barcelona. Het feit dat de Grand Prix in de maand mei plaatsvindt en het dus prima weer is, is voor steeds meer Nederlanders een reden om juist deze Grand Prix te bezoeken. Als kers op de taart won Nederlander Verstappen in de 2016 ook nog eens de Grand Prix van Spanje op dit circuit, wat natuurlijk hoop biedt voor de nog komende Grands Prix van Spanje.

  Het Circuit de Catalunya ligt in het plaatsje Montmeló, in de provincie Barcelona. Het circuit heeft de perfecte ligging voor een leuke weekend trip. Het circuit ligt namelijk tussen de Costa Brava en de steden Girona en Barcelona. De zee is dus nooit ver weg. Met een Grand Prix in de maand mei is het dus heerlijk vertoeven in deze regio. De regio is goed aan te reizen door de vliegvelden van Girona en Barcelona El Prat.

  Het circuit zelf heeft een totale afstand van 4,6 kilometer met hierin 16 bochten. De coureurs rijden 66 rondjes op dit circuit.

  Tribunes

  General Admission:
  De General Admission tickets zijn staanplaatsen rondom het gehele circuit. In tegenstelling tot andere circuits kun je met General Admission tickets bij de Grand Prix van Spanje erg dicht bij het circuit komen. Ook door de velen heuvels is er altijd wel een mooie plek te vinden tijdens de GP.

  FAN Grand Stands:
  Deze tribunes worden vaak aan een coureur gekoppeld. Zo is de G-tribune, bij de bekende Max Verstappen bocht, tijdens de Grand Prix van Spanje een echte Oranje tribune waar natuurlijk een erg gezellige sfeer hangt.

  SUPER FAN Grand Stands:
  Vanaf de Super Fan tribunes heb je net even wat beter zicht op de race dan vanaf de gewone Fan tribunes. Deze tribunes staan tactisch opgesteld, veelal in het verlengde van bochten zodat je de raceauto’s van ver ziet aankomen.

  EXCELLENCE:
  De Excellence tribune is simpelweg de hoofdtribune. Blijf op de hoogte van wat er in de pit gebeurd, zie de start, zie de wagens op volle snelheid de finish passeren. Kortom het hele Formule 1 circus recht voor je neus.