Het vervoer tijdens Formule 1-reizen

Allereerst zit bij alle Formule 1-reizen van Sportreizen.com (op die van de GP van Zandvoort na) een retourvlucht inbegrepen. Je vliegt naar de plek van bestemming en komt op een gespreid bedje terecht. Voor iedere reiziger die bij ons heeft geboekt is er een plekje gereserveerd in een luxe touringcar die je naar het hotel brengt. Daar houdt het niet bij op. Met een zelfde bus wordt de rest van het weekend ook het vervoer naar het circuit gefaciliteerd. Enkel voor eigen uitstapjes tijdens Formule 1-reizen hoef je dus nog wat te regelen!

Het verblijf in een hotel

Afhankelijk van naar welke Grand Prix je afreist, zul je uit een aantal hotels kunnen kiezen. Vrijwel alle verblijfplaatsen zijn gelegen in een grote stad. Zo heb je tijdens de Grand Prix van Spanje bijvoorbeeld de keuze om te overnachten in Barcelona en heb je tijdens het Formule 1-weekend in Oostenrijk een hotel in Graz. Aangezien er vrijwel bij alle Formule 1-reizen van Sportreizen.com een behoorlijk aantal F1-fanaten meereizen, zit de sfeer er zelfs in het hotel al goed in. Je zult in ieder geval nooit de enige in oranje gehulde bezoeker zijn!

Geboekte tickets voor Formule 1-reizen

Uiteraard zit bij iedere geboekte F1-reis ook een ticket inbegrepen. Met dit weekendticket krijg je op zowel zaterdag als zondag toegang tot het circuit en hoef je niet bang te zijn ook maar iets van de race of kwalificatie te missen. Afhankelijk van welk circuit je bezoekt, zul je kunnen kiezen op welke tribune je plaatsneemt. 

Kijk voor alle informatie omtrent onze Formule 1-reizen op de volgende pagina’s!

GP van Spanje >

GP van Monaco >

GP van Frankrijk >

GP van Oostenrijk >

GP van Groot-Brittannië >

GP van Hongarije >

GP van België >

GP van Nederland >

GP van Italië >

GP van Abu Dhabi >