Boek je verblijf op de Oranje-camping bij Sportreizen.com

Verblijf op de Oranje camping in Oostenrijk

De Oranje camping zorgt ieder jaar weer voor één groot feest tijdens de GP van Oostenrijk in Spielberg. De bewoners kijken ieder jaar opnieuw weer hals reikend uit naar de komst van vele Nederlandse Formule 1-fans. Samen maken we er een onvergetelijk weekend van! De camping is speciaal uitgerust met alle ingrediënten voor een toptijd langs de Red Bull Ring. Zo is er op camping geel een speciale ruimte ingericht voor ons als Nederlandse fans met exclusieve horecapunten en Nederlands entertainment.

Tent inclusief eigen parkeerplaats

Tijdens de Grand Prix van Oostenrijk is overal over nagedacht. Bij aankomst staat een opgezette tent klaar inclusief slaapzak en luchtbed. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om zelf dergelijke spullen mee te nemen. Dan boek je heel simpel een tent exclusief slaapbenodigdheden. Enorm prettig is natuurlijk dat je zelf de tent niet meer op hoeft te zetten. Er wordt zo geen onnodig veel tijd verspilt en je kunt direct genieten van de festiviteiten op en rondom de Oranje camping tijdens de GP van Oostenrijk. Je plek op de camping is altijd voorzien van eigen parkeerplaats voor de auto en stroompunt.

Verblijf op slechts minuten wandelen van het circuit

Over vervoer naar het circuit van Spielberg hoef je jezelf absoluut niet druk te maken. De camping is gelegen op slechts vijf tot tien minuten wandelen van de Red Bull Ring. Én zelfs van die tien minuten zul je weinig besef hebben. De sfeervolle wandeling tussen de honderden uitgedoste F1-fans is al een feest op zichzelf. Zit je niet langs het circuit, dan ben je wel druk op de camping zelf. Belangrijk is dan ook dat je zo min mogelijk zorgen hebt. Daarom is bij ons Oranje camping-arrangement het ontbijt inbegrepen. Ook kun je een avond genieten van een stevige barbecue. Hoe minder je zelf hoeft te regelen, hoe meer je kunt genieten van een weekend Formule 1.