Formule 1 reizen & tickets – Portimão, GP Portugal 2022

Aankomend seizoen staat de GP van Portugal op de kalender. Ook in 2022 bestaat er de kans dat er wordt geracet op het circuit in Portimão. De officiële kalender voor het seizoen 2022 is nog niet aangekondigd en wordt kort na de afloop van het seizoen 2021 verwacht!

Wij voorzien jou graag van een onvergetelijke Formule 1-reis. Wil jij nou een reis-op-maat geheel naar jouw eigen wensen, dat kan! Vraag een offerte aan en stel jouw reis naar de Grand Prix van Portugal zelf samen. Wij gaan dan direct voor jou aan de slag en je zult snel een reisvoorstel van ons krijgen.

Heb je nog vragen of opmerkingen, neem dan persoonlijk contact met ons op. Wij zijn te bereiken via +31 (0)85 – 070 5050 en staan open om alle vragen rondom de Grand Prix van Portugal te beantwoorden.

GP Portugal: Stel je Formule 1-reis samen

In het seizoen 2020 werd er historie geschreven op het Autódromo Internacional do Algarve. De eerste Formule 1-GP ooit werd er toen verreden op dit nog jonge circuit. De baan werd namelijk geopend in oktober 2008 en staat bekend als een spectaculair circuit in een heuvelachtige omgeving. Door alle heuvels op de baan ziet de coureur vaak niet wat hem te wachten staat. Blind over de heuvels heen razen met snelheden waar je flink versteld van zult staan. 

De laatste winnaar van de GP van Portugal in Portimão:
2020: Lewis Hamilton (Mercedes)
2021: Lewis Hamilton (Mercedes)

Liever persoonlijk contact?

Bel ons op 085 – 070 5050

Aanbevolen

De GP van Hongarije is een feest om te bezoeken!

Bolides door de heuvels

De hoge snelheden in combinatie met de heuvelachtige ligging van het circuit zorgen voor fraaie beelden. Aan boord bij de auto van de coureurs zie je de bolide over het circuit heen vliegen. Scherpe bochten die blind omhoog gaan en vervolgens weer steil naar beneden lopen. Alsof je op een mountainbike zit en een tocht maakt door een bos heen, dat allemaal op volle snelheid. Dat maakt dit circuit anders dan alle andere, een unieke baan in een schitterende omgeving.   

GP Portugal garant voor tropisch weer

In het Algarve gebied zijn vrijwel altijd goede weersomstandigheden. In de streek zijn de winters zacht en de zomers heerlijk. De temperaturen komen zelden onder de 10 graden uit en het gebied staat garant voor zon. Mochten de temperaturen in mei oplopen dan is er geen man overboord. Het circuit ligt namelijk maar een kleine twintig minuten van het strand vandaan. Een verfrissende duik in de Atlantische Oceaan is dus geen gekke gedachte. 

Algarve heeft alles!

Mocht Max Verstappen de GP in Portugal gaan winnen is het tijd voor maar één ding: feesten. Laat het circuit nou net redelijk in de buurt van Albufeira liggen. In veertig minuten kun jij op de ‘The Strip’ staan met een biertje in je hand. Albufeira is het absolute uitgaansgebied waar het vieren van een feestje de hoogste prioriteit heeft. Als de mogelijkheid zich voordoet kun je naast het strand en het uitgaansgebied ook verschillende boottochten ervaren. Onder meer dolfijnen spotten en langs verschillende unieke natuurgebieden varen, behoren tot de mogelijkheden. De GP wordt gereden tijdens de meivakantie, en wat is een betere omgeving dan Algarve om er even tussenuit te gaan!