Formule 1 Nederland 

De GP van Nederland op Circuit Zandvoort wordt in het weekend van 27 augustus 2023 verreden. Schrijf je nu alvast in voor de editie in 2023 en wordt als eerste op de hoogte gesteld van ons nieuwe aanbod.

Sportreizen.com heeft speciaal voor de Nederlandse fan een georganiseerde reis samengesteld. Bezoek Max Verstappen live tijdens de GP Nederland. Jij kunt er bij zijn! Het arrangement is inclusief officieel GP ticket (weekend), 3 overnachtingen van vrijdag – maandag inclusief ontbijt in Amsterdam en een ticket voor het OV tussen Amsterdam en Zandvoort.

Tickets voor de GP van Nederland

Eastside 2A
De tickets voor Eastside 2A zijn geldig voor het hele weekend (vrijdag / zaterdag / zondag). Je hebt een genummerde zitplaats met zicht op een recht stuk voordat de coureurs de chicane naderen. Aan de overkant bevinden zich de Arena In-plaatsen. Naast dat de snelheidsduivels voorbij schieten, krijg je dus ook genoeg mee van de fantastische sfeer langs het circuit.

Arena in 1
De tickets van Arena In 1 zijn recht tegenover Eastside 2A. Mocht Verstappen het wederom goed doen? Dan zul je dat overal om je heen merken. Boek je deze tickets bij Sportreizen.com? Dan verzeker je jezelf van weekendtickets. Deze zijn geldig op vrijdag, zaterdag en zondag. Vanaf deze genummerde zitplaatsen heb je zicht op een recht stuk vlak voor de chicane.

Formule 1 Nederland

Het circuit: Zandvoort

Het circuit van Zandvoort is na een lange tijd van afwezigheid sinds 2021 eindelijk weer terug op de kalender van de Formule 1. Wij sprongen net als vele andere GP-liefhebbers uit Nederland een gat in de lucht bij de aankondiging van de terugkeer van deze geliefde race. Door de verspreiding van het coronavirus moesten we nóg een jaartje langer wachten dan gepland, maar in 2021 was het eindelijk zo ver. De Grand Prix van Nederland laat niet langer op zich wachten en jij kunt er live bij zijn!

Gelegen in de Noord-Hollandse duinen, was het circuit van Zandvoort al eens eerder het decor van de Formule 1. Tot 1985 werd er in totaal 30 keer een Grand Prix gereden op de racebaan. Niet telkens in dezelfde lay-out overigens. Zo nu en dan werden de regels van de Formule 1 aangepast en moest het circuit ook wat veranderd worden.

Het circuit van Zandvo