Je hele Formule 1-reis is compleet verzorgd!

Bij Sportreizen.com koop je niet alleen een ticket voor de race maar ben je voorzien van een compleet georganiseerde Formule 1-reis. Of je nu naar de GP van Spanje of het circuit van Oostenrijk afreist, alles is geregeld. Je boekt naast kaarten voor de Grand Prix ook een retourvlucht en meerdere hotelovernachtingen. Als kers op de taart zorgt Sportreizen.com voor het vervoer naar het hotel, vliegveld en circuit!

Je maakt nooit alleen een Formule 1-reis!

Rondom het circuit zitten altijd meer dan 100.000 andere F1-fanaten, waarvan ook een groot deel de Nederlandse nationaliteit draagt. Een gedeelte van die Nederlanders deden er net als jou zo verstandig aan om hun reis op onze website te boeken. Samen met hen reis je op de racedagen in een luxe touringcar af naar het circuit. Doet Max Verstappen het goed? Dan is er een grote kans dat het op de terugreis een groot feest is! Het zal in ieder geval niet de eerste keer zijn dat er nieuwe vriendschappen ontstaan tijdens de (bus)reis.

Je reist altijd onder begeleiding van een reisgids

Bij Sportreizen.com zijn verschillende medewerkers gespecialiseerd in het begeleiden van een Formule 1-reis. In de afgelopen jaren brachten zij geregeld samen met jullie een bezoek aan een Grand Prix. Tijdens je reis is onze reisbegeleiding altijd bereikbaar. Mochten er vragen zijn, kun je ze altijd stellen. Uiteraard zijn onze reisgidsen niet alleen erg behulpzaam maar ook nog een ontzettend gezellige mensen!

Een Formule 1-reis is meer dan zomaar een herinnering

Zodra je het vliegtuig instapt begint je Formule 1-reis echt! Of je nu met vrienden, je vader of zoon afreist naar een Grand Prix; het is niet zomaar een herinnering. Een vakantie is al vaak iets op om terug te kijken. Maar zodra er een gedeelde passie bij komt kijken brengt het net nog wat extra. Of de race nu gedenkwaardig is of niet. Het maken van een Formule 1-reis is een herinnering die je nog lang zult koesteren. 

Ben je benieuwd naar het hele Formule 1-aanbod van Sportreizen.com? Klik dan hier!