F1 Zandvoort is terug

Na 36 jaar wachten was de F1 van Zandvoort eindelijk terug. Ook Sportreizen.com is er in 2022 weer bij! Het circuit in de Noord-Hollandse duinen is prachtig en alleen daarom al het bezoeken waard. Hoe mooi is het dan om een race in de Formule 1 te bezoeken op het circuit van Zandvoort. Via Sportreizen.com boek je gemakkelijk jouw F1-reis naar de GP van Nederland. Voor een totaalbeleving en jullie gemak is ons arrangement inclusief meerdere hotelovernachtingen in hartje Amsterdam, weekendtickets van de NS en natuurlijk last but not least weekendtickets voor de Grand Prix van Nederland in 2022. Daarnaast zijn er terplekke medewerkers van Sportreizen.com aanwezig. Bij vragen kun je dus altijd direct bij ons terecht!

Nederlandse sportgekte

De Grand Prix van Zandvoort belooft een groot sportfeest te worden. In het weekend van 4 september zal Noord-Holland en waarschijnlijk de rest van Nederland helemaal in het stil staan bij de Formule 1. Waar normaal het oranjeleger afreist naar de meest verre oorden om Max Verstappen (of andere coureurs) naar een overwinning te juichen, mag het sinds 2021 eindelijk weer op eigen bodem. De feeststemming zal ook dit jaar vermoedelijk tot ver in het centrum van Amsterdam doordringen. Boek je reis naar Zandvoort bij Sportreizen.com en beleef zelf een van de meest historische momenten in de Nederlandse sportgeschiedenis.

Formule 1-reizen

Een van de specialismen van Sportreizen.com is het organiseren van reizen naar de Formule 1. Uiteraard gaat het verder dan alleen de F1 van Zandvoort. Ben je op zoek naar een reisje naar het zonnige Zuid-Europa, sfeervol Engeland of de prachtige Alpen? Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Bekijk ons hele aanbod omtrent reizen naar onder meer de Grand Prix van Oostenrijk, Hongarije en Spanje. Of je nu het liefst in een hotel overnacht of juist een tentje opslaat op de camping. Niks is te gek bij Sportreizen.com.

F1 Zandvoort