F1 Oostenrijk: bijzijn is meemaken

Het F1 circus strijkt vermoedelijk in het weekend van 7 juli 2023 neer in de Alpen van Oostenrijk. De Red Bull Ring is vanwege uiteenlopende redenen een geweldig circuit om te bezoeken. Allereerst is het de thuisbasis van onze eigen Max Verstappen en zijn team Red Bull. Een veel grotere kans op een overwinning van deze Nederlandse coureur is er vrijwel nergens. Én dat weten veel Nederlanders ook, daarom is de Grand Prix van Oostenrijk immens populair onder oranje-fans. Speciaal met een heuse oranjecamping, waarnaar uiteraard ook bij Sportreizen.com een reis is te boeken, is een bezoek aan de GP van Oostenrijk een absolute klantfavoriet. Een ander leuk feitje: deze race valt voor de meeste Nederlanders in de zomervakantie en is dus gemakkelijk te combineren met een vakantie in Italië of Oostenrijk!

Hotel of camping?

Een verblijf op de oranjecamping is een absolute aanrader. Bij vrijwel geen enkele F1 race is er zoveel Nederlands publiek als in Oostenrijk. Natuurlijk beseffen wij dat een verblijf op een camping niet voor iedereen is weggelegd. We willen daarom onze klanten die geen fervent kampeerdershart hebben ook de mogelijkheid bieden om in een hotel te overnachten. Speciaal daarom is er ook een arrangement te boeken inclusief hotelovernachtingen in een hotel in hartje Graz. Je zult je afvragen: hoe kom ik dan bij het circuit? Daar hebben wij uiteraard al rekening mee gehouden. Speciaal voor de klanten die kiezen voor een hotelovernachting, hebben wij een luxe bus geregeld die jullie op zaterdag en zondag van het hotel tot aan het circuit én ’s avonds weer terugbrengt. Zo hoef je zelf niet een BOB te regelen!

Andere circuits

Voor veel sportliefhebbers is het een langgekoesterde droom om een Formule 1-race te bezoeken. Dat hoeft natuurlijk niet per se de F1 in Oostenrijk te zijn. Ben je gek van Ferrari, dan is een bezoek aan de Grand Prix van Italië voor de hand liggend. Wil je jouw bezoek aan een Grand Prix graag combineren met een weekend in de zon? Bekijk dan eens ons aanbod voor de GP van Spanje. Al met al is er voor ieder wat wils. Bekijk onze website voor ons volledige aanbod.

F1 oostenrijk