Formule 1 reizen & tickets – Circuit de Monaco, GP Monaco

De Grand Prix van Monaco wordt verreden op het Circuit van Monaco. Het Circuit van Monaco is een stratencircuit door de straten van Monte Carlo. De Grand Prix van Monaco staat dit jaar gepland in het weekend van 24 mei 2020*. Voor deze  Grand Prix bieden wij geheel op maat gemaakte arrangementen aan.

Wij stellen graag geheel vrijblijvend een F1-reis voor je samen. Wil je een reis-op-maat naar de Grand Prix van Monaco, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen? Vraag dan via het offerteformulier een offerte aan voor jouw Formule-1 reis naar Monaco. Je ontvangt van ons een compleet reisvoorstel op basis van jouw wensen. Neem direct contact op via het contactformulier.

Liever persoonlijk iemand spreken? Bel ons dan direct op +31 (0)85 – 070 5050. Wij houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden rondom de Grand Prix van Monaco.
* Het definitieve schema wordt pas in november 2019 definitief gemaakt.

Offerte aanvragen voor de Grand Prix van Monaco

De laatste 10 winnaars GP Monaco, Circuit de Monaco

De Grand Prix van Monaco staat al sinds het ontstaan van de Formule 1 op de kalender en is daar nooit van afgeweken. De race behoort samen met de 24 uur van Le Mans en de Indianapolis 500 tot de bekendste races van de wereld. De race wordt daarom gezien als een echte klassieker in de Formule 1. Hieronder de laatste 10 winnaars van de Grand Prix van Monaco op het stratencircuit van Monte Carlo.

Hieronder de laatste 10 winnaars van de Grand Prix van Monaco op stratencircuit van Monte Carlo:

2009: Jenson Button (Brawn – Mercedes)
2010: Mark Webber (Red Bull – Renault)
2011: Sebastian Vettel (Red Bull – Renault)
2012: Mark Webber (Red Bull – Renault)
2013: Nico Rosberg (Mercedes)
2014: Nico Rosberg (Mercedes)
2015: Nico Rosberg (Mercedes)
2016: Lewis Hamilton (Mercedes)
2017: Sebastian Vettel (Ferrari)
2018: Lewis Hamilton (Mercedes)

Aanbevolen