Formule 1-reis naar Grand Prix van Zandvoort

Vorig jaar werd er voor het eerst in 36 jaar weer een Formule 1-race gereden op het circuit van Zandvoort. Natuurlijk was Sportreizen.com daar ook bij. Boek voor 2022 een compleet georganiseerde F1-race inclusief kaarten voor de Grand Prix van Zandvoort. Je neemt plaats in een van de meest spectaculaire bochten van het hele circuit!

Natuurlijk boek je bij Sportreizen.com niet alleen je kaarten maar ook drie nachten in een hotel in Amsterdam. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat je gemakkelijk vanuit het hotel bij het circuit komt. Je ontvangt een NS-weekendticket die jou onbeperkt tussen Amsterdam Centraal en het station van Zandvoort laat reizen.

F1 Zandvoort is terug!

Jarenlang was de terugkeer van het Circuit van Zandvoort een beladen agendapunt voor veel Nederlandse Formule 1-fans. Toen bekend werd dat de GP van Nederland in 2020 voor het eerst in 35 jaar gereden zou worden, vierden velen een feestje. Kaarten voor de F1 van Zandvoort vlogen over de toonbank. Ruim 300.000 uitzinnige Formule 1-volgers wisten zich te verzekeren van tickets. Voor de meesten zou het de eerste keer zijn bij een F1-race in Nederland. 

Het coronavirus gooide roet in het eten en zorgde ervoor dat er toch niet voor het eerst sinds 1985 weer geracet kon worden op Zandvoort. In 2021 kregen Max Verstappen en zijn collega’s een nieuwe kans om zich te bewijzen in Nederland. Ook in 2022 keert de F1 terug in Zandvoort. Boek je kaarten voor de F1-race op Zandvoort in combinatie met een geheel verzorgde reis via deze link!

Ga je toch liever op een buitenlands tripje? Sportreizen.com verzorgt ook Formule 1-reizen naar onder andere het circuit van Barcelona en de GP van Oostenrijk. Voor ons hele aanbod klik je op deze link! Heb je vragen of specifieke wensen? Aarzel niet en neem contact met ons op via ons telefoonnummer of onze online chat.