Het WK Darts in 2021: een groot feest in Ally Pally

Het op tv kijken van het WK Darts in 2021 is natuurlijk enorm tof, maar alle randzaken maken het tot de populaire sport die het is. Wees nou eerlijk, wie heeft nooit eens met vrienden plannen gemaakt om naar het WK Darts in Alexandra Palace af te reizen. Twijfel niet langer, meng je tussen de feestende menigte en geniet van de bijzondere ambiance tijdens het meest vooraanstaande toernooi in de dartswereld. 

Samen met tienduizenden anderen neem je plaats op de tribune of aan een tafel om deel uit te maken van het grootste dartsfeest ter wereld. Of Michael van Gerwen op het podium staat of niet, de sfeer zit er altijd goed in. Drink een biertje (of meerdere) en zie live de beste darters aan het werk. 

Een dartsreis naar Alexandra Palace

Bij Sportreizen.com boek je een volledige dartsreis inclusief tickets voor het WK Darts in 2021, een of meerdere hotelovernachtingen en een retourvlucht of bootovertocht naar Londen. Je wordt volledig ontzorgd en kunt met gerust hart op reis naar het PDC World Darts Championship in Alexandra Palace. 

Je overnacht, net als vele andere (Nederlandse) dartsfans in het hart van Londen. Het Barbican City Thistle Hotel vormt een gezellige thuisbasis voor alle dartsfans die meereizen met Sportreizen.com. Ook niet geheel onbelangrijk: het ontbijt in het hotel is voortreffelijk en smaakt erg goed bij het hebben van een kater. Dat kan wel eens goed van pas komen na een avond bij het WK Darts in Alexandra Palace!

Uiteraard zorgt Sportreizen.com er ook voor dat je zonder gestress in Londen aankomt. Zo bestaat er de mogelijkheid om met het vliegtuig af te reizen naar de Britse hoofdstad, maar kun je ook een bootovertocht maken. Vanuit de haven van Hoek van Holland vertrek je naar Harwich International. Je stapt ‘s avonds op de boot, geniet van een hapje en een drankje en slaapt in een van de prima kajuiten. Het is ongetwijfeld een van de meest relaxte manieren van reizen die je kunt bedenken!

Naar het WK Darts in 2021 én ontdek Londen in kerstsferen!

Wil jij naar het WK Darts in 2021 en tegelijkertijd Londen in kerstsferen bezoeken? Boek bij Sportreizen.com deze geweldige trip inclusief tickets, een of meerdere hotelovernachtingen en het vervoer naar Londen! Voor ons gehele aanbod klik je op deze link.

WK Londen 2021 bezoeken?