WK darts 2021: De grootste prijs

Londen is aankomende december het decor van het WK darts 2021. 96 darters van over de hele wereld strijden in de hoofdstad van Engeland om de prestigieuze titel. Voor de darters valt er op dit toernooi het meeste prijzengeld te verdienen, namelijk een half miljoen euro! De zaal bestaat uit liefhebbers van de sport. De wedstrijden worden al jaren gevormd door de uitbundige fans. Sta jij aankomende winter met het ‘180-bordje’ te schreeuwen in Alexandra Palace?

Het grote feest

‘’Je moet het een keer hebben meegemaakt’’, is wat dartsfans zeggen. En dat klopt! Het WK darts staat bekend als het grootste darttoernooi ter wereld. In de historische evenementenhal Alexandra Palace barst ook dit jaar een groot feest los. Samen met 10.000 andere fans zie je de wereldtoppers in actie komen. De sfeer die je bij het WK ervaart vind je nergens anders. De humor, de gezelligheid, de biertjes en het one-hundred-and-eighty-geschreeuw vergeet je nooit meer. Naast het genieten van de sport geniet je evenveel van de sfeer. 

Het gevecht op het podium

Tijdens het WK darts in 2021 zie je alleen de absolute wereldtoppers aan het werk. De 96 beste darters nemen het op tegen elkaar. De hoofdprijs: ruim 500.000 euro. De deelnemers zullen enkel genoegen nemen met het hoogst haalbare en trekken ten strijde op het podium van Ally Pally. Van de opkomst maken de darters een show, maar daarna moeten de pijlen het werk doen. Elke wedstrijd voelt als een topper op het PDC World Darts Championship.

WK darts 2021: de Nederlandse top
De Nederlandse darters staan bekend als één van de betere van de wereld. Tijdens de laatste editie van het WK waren er elf darters onder de Nederlandse vlag actief in Londen. De grootste van allemaal: drievoudig wereldkampioen Michael van Gerwen. Op elk WK is de Nederlander kanshebber op de titel. In het publiek zit zijn grote Nederlandse achterban jaarlijks klaar om er een feest van te maken. En daar kun jij je aan toevoegen! Bekijk ons aanbod voor alle reizen richting het WK darts 2021. Boek een darts ervaring om nooit te vergeten!