WK darten in Londen

Het WK darten vindt jaarlijks plaats in Londen. De 96 beste deelnemers van de wereld komen naar de hoofdstad van Engeland voor het meest prestigieuze dartstoernooi dat er is. Het WK-darts staat garant voor een goed potje darten, bier en heel veel gezelligheid. Voor iedere sportliefhebber is het WK in Ally Pally een ervaring voor het leven.

De zaal op zijn kop

Het is december en het Alexandra Palace staat in vuur en vlam. De bruisende zaal is klaar voor de dartswedstrijden op het wereldkampioenschap. Alle sterren komen in actie op het legendarische podium van Ally Pally. De zaal is tot aan de nok toe gevuld en de liederen van de fans galmen door de zaal. Tijdens het WK ervaar je geen moment van stilte. Mensen in kostuums nemen het publiek op sleeptouw. Het lijkt wel op een carnavalssfeer maar dan met een wereldkampioenschap als middelpunt. 

wk darten londen

Hoofdprijs

Elke wedstrijd op het wereldkampioenschap heeft zijn eigen verhaal. Elk jaar wordt er wel weer een nieuwe konijn uit de hoge hoed getoverd. Tijdens het WK darten in Londen kan iedere speler zich onsterfelijk maken. De bedragen waar de deelnemers om spelen worden per ronde flink verhoogd. Dan vraag je je af, wat wint de winnaar? Ruim een half miljoen euro! Geen enkele pot is voor spek en bonen.

WK darten in Londen boeken

Een dartsreis is een ervaring voor het leven. Samen met jouw maten boek je een onvergetelijke reis naar de hoofdstad van Engeland. In de afgelopen 16 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan met het organiseren van geslaagde sportreizen. Jij en je dartvrienden focussen alleen op het dartsfeest in Ally Pally. Want alles daaromheen is al geregeld. De reis naar de hoofdstad van Engeland is inclusief de vlucht, overnachtingsplaats en tickets. Een wereldkampioenschap toernooi darten in Londen moet je een keer afvinken van jouw bucketlist!