Tickets Alexandra Palace darts

Darts tickets naar het Alexandra Palace boek je bij Sportreizen.com. Wij deden al ruim 16 jaar ervaring op met het organiseren van dartsreizen. Al duizenden dartsfans gingen jou voor met het boeken van een darts reis naar Alexandra Palace. Ons aanbod kent alle facetten voor een geslaagde trip. Het hotel, de tickets en de reis naar de hoofdstad Londen zijn allemaal voor jou geregeld. Een reis naar Ally Pally moet je als sportliefhebber een keer meemaken!

Magische sfeer in het Alexandra Palace

Alexandra Palace staat bekend als het Wembley van de dartswereld. De grote darts finales worden gespeeld in deze zaal. In Nederland is de sport zeer in trek. Jaarlijks kopen veel Nederlandse fans darts tickets voor het WK in Alexandra Palace. 

De opkomst van de spelers is al een hele show. De gepersonaliseerde muziek en de danseressen op het podium zorgen voor een goede warming-up. En dan begint de wedstrijd, iedereen heeft een goed gevuld biertje in zijn handen en de darters beginnen aan de strijd op het podium. Door het gezang in het Alexandra Palace ontstaat er een magische sfeer. Alles klopt, er is gezelligheid, drank en een goed potje darten. Alleen de beste darters nemen deel aan het WK. 

De ideale plek

Alexandra Palace ligt op een schitterende locatie in de hoofdstad van Engeland. De evenementenzaal vind je op een heuvel midden in een groen stukje Londen. Vanaf deze plek heb je een schitterend uitzicht over de skyline van de grote stad. Het historische pand wordt omringd door een groot park. De verbinding naar Ally Pally is in Engeland op-en-top geregeld. Vlak bij de zaal heb je het Alexandra Palace-treinstation. Ook de busstations bevinden zich rondom het gebouw. De focus leg je dus niet op het reizen, maar op het bekijken van de WK-wedstrijden!