Finale WK darts in Engeland

De finale van het WK darts vindt al jaren traditiegetrouw plaats in Alexandra Palace. Dit prachtige gebouw is gesitueerd op de top van een heuvel nabij het centrum van Londen. In de altijd sfeervolle evenementenhal vecht de top van de dartswereld om een prijzenbedrag van maarliefst een half miljoen! Alsof de druk op de schouders van sterren als Michael van Gerwen, Gerwyn Price en Gary Anderson nog niet genoeg is, zijn er ook nog ruim tweeduizend uitzinnige fans aanwezig.

Britse sportbelevenis

De Britten staan bekend om hun zeer aanwezige staat van dienst tijdens sportwedstrijden. Zodra het nationale volkslied ten gehore komt, zal er ook geen Engelsman aan denken om niét mee te zingen. Ook tijdens dartswedstrijden laten zij zich over het algemeen van hun meest luidruchtige kant zien. Bekende sporthymnes als “Don’t Take Me Home” en “Sweet Caroline” zullen dan ook geregeld de revue passeren.

Op reis naar het WK darts

Om deze geweldige belevenis zelf eens mee te kunnen maken, zul je eerst af moeten reizen naar Londen. De hoofdstad van Engeland staat bekend om haar sportsminded bevolking. Het is dan ook niet voor niks dat de Olympische Spelen van 2012 ook neerstreek in het hart van Groot-Brittanië. Boek een geheel georganiseerde dartsreis naar de finale van het WK darts en geniet van de gemoedelijke, zeer unieke sfeer in Alexandra Palace. Voor iedere sport- en feestliefhebber moet dit een toernooi zijn waar je ooit bij was!

Bij Sportreizen.com kun je reizen boeken inclusief hotelovernachting(en), tickets voor een tafel- of tribuneplaats en een retourvlucht. Ben je geen fan van vliegtuigen en pak je liever de ferry vanuit Hoek van Holland óf stap je liever in de trein? Ook dat hoort uiteraard tot de mogelijkheden. Bekijk ons gehele aanbod via deze link of neem contact met ons op via ons telefoonnummer of onze online chat!