De beste darts sterren in Dublin 

Het darts circus reist ook komend jaar af naar Dublin. In de O2 Arena werken de supersterren een speelronde af van de Premier League of Darts. In de oorverdovende ambiance zie jij de beste darters van over de hele wereld in actie. Alleen de top tien van de wereld neemt deel aan het toernooi in de hoofdstad van Ierland.

Schreeuwen, springen en juichen

De O2 Arena in Dublin is groot. In Dublin genieten jaarlijks ruim 15.000 toeschouwers van de Premier League of Darts. In de zaal staan de fans de op de banken. Zingend en schreeuwend moedigen ze de darters op het podium aan. En als de keel een beetje droog begint te worden, neemt de dartsfan een grote slok van zijn koude pils. Want het ‘One Hundred and Eighty’ moet nog wel uit volle borst mee worden geschreeuwd. Je hebt geen stem meer over aan het eind van de trip. 

Dublin heeft twee kanten

Naast het darts festijn dat je bijwoont, is de stad Dublin zeker het bezichtigen waard. De hoofdstad van Ierland staat vol met stukken historie. In de plaats zie je de meest mooie kastelen en kerken. De tijden van vroeger proef je nog in de stad, ondanks dat het in de jaren flink modern is geworden. Aan de ‘northside’ van de stad vind je de armere kant. Terwijl je aan de ‘southside’ de rijke stukken van Dublin ervaart. De rivier Liffey scheidt de twee delen van de stad. Dublin is een stad met twee gezichten. 

Boek jouw darts tickets naar Dublin

Tijdens jouw trip naar Dublin overnacht je in een driesterrenhotel in het hart van de stad. Dat allemaal inclusief iedere ochtend een vers bereid ontbijt. Door de zeer gunstige vliegtijden ervaar je twee volle dagen in Ierland. Je ontvangt bij het boeken een persoonlijk reisplan en een aantal handige tips. Bekijk gerust ons aanbod en boek een darts trip naar Dublin bij Sportreizen.com. De expert met ruim 16 jaar ervaring met het organiseren van dartsreizen.