Darts festijn in Londen

De darts sport komt jaarlijks in Londen langs voor het grootste dartstoernooi ter wereld. In Ally Pally nemen de beste darters het tegen elkaar op. De zaal is ieder jaar opnieuw helemaal uitverkocht en de enthousiaste fans gaan uit hun dak. Naast het darten is het feest misschien wel even belangrijk. Het wereldkampioenschap darten is één groot festival. 

Gekte op de tribune

De sfeer in de historische evenementenhal Alexandra Palace is onvergetelijk. De zaal is gevuld met fans van over de hele wereld. Allemaal met dat ene doel: een fantastisch darts feest vieren. Op de tribunes zie je alles voorbij komen. Supporters in lederhosen, dierenpakken of gewoon een iemand met een simpele kerstmuts. Niets is te gek om aan te trekken tijdens het wereldkampioenschap darts in Londen. 

darts londen

Geen tijd voor fouten

Tijdens het WK geeft elke spelers alles. De winnaar van het toernooi ontvangt namelijk ruim een half miljoen euro. Alleen de 96 beste darters mogen deelnemen aan het belangrijkste toernooi van het jaar. Voor elke speler is Ally Pally het decor om door te breken in de dartswereld. De spelers op het podium straffen iedere fout genadeloos af. Voor hen geen tijd voor cadeautjes tijdens de feestdagen! Het WK vindt plaats tijdens de kerstvakantie. 

Tickets voor het WK darts in Londen

Altijd al een keer een wereldkampioenschap darts mee willen maken in Londen. Dat kan simpel worden geregeld. In ons variabele aanbod vind je genoeg dartsreizen die je kunt boeken. Naast het WK verzorgen wij ook tientallen reizen naar andere prestigieuze dartstoernooien. Mocht je vragen of opmerkingen hebben neem dan gerust contact op met Sportreizen.com. Je kunt ons bellen via +31-(0)85 070 5050.