Darts tempel Alexandra Palace

Het darts theater Alexandra Palace is de hemel voor iedere dartsliefhebber. In december barst daar jaarlijks een dartsfestijn los. Van over de hele wereld komen de beste spelers over voor dit essentiële toernooi. Er is geen betere plek voor de darter om zich te laten zien dan in Ally Pally. Een schitterende plaats om als darter door te breken. De hele wereld kijkt tenslotte mee! 

De complete show

Tijdens het WK ervaar je een sfeer die je nergens anders vindt. De opkomst is een warming-up voor de show die op het punt van beginnen staat. Er wordt een opkomst tune gedraaid en de danseressen op het podium maken het publiek warm. Daarna begint het darts spektakel. Iedereen is warm en heeft een verkoelend biertje in zijn handen: het kan beginnen! Na een zinderende partij waar je een aantal keer het One Hundred and Eighty’ hebt gehoord kun je een biertje halen. Maar je hebt niet alle tijd, de volgende pot begint al snel na de pauze weer!

darten alexandra palace

Prachtig uitzicht

Het Alexandra Palace ligt in een mooie groenrijke omgeving. De evenementenhal heeft zich gevestigd op een heuvel. Vanaf daar kun je de schitterende skyline van Londen zien. De torenhoge wolkenkrabbers waken over de stad. Daaronder zie je de typische Engelse woonwijken liggen. Een goed moment om even stil te staan en over Londen heen te kijken. 

Goede verbinding naar het darts in Alexandra Palace

De verbinding naar het dartsfestival in Alexandra Palace is op-en-top geregeld. Rondom het hele gebouw rijden bussen en een aantal meter verderop is een treinstation. Je kunt in de grootste stad van Engeland nog wel eens verdwalen. Maar in december is alles goed geregeld in de grote stad. Veel bussen vertrekken dan naar het Alexandra Palace!

Reis af naar het WK darts in Alexandra Palace

Aankomende december vliegen de eerste pijlen in het bord. Het startschot voor het WK-darts in Londen. Wil jij hierbij zijn? Dat kan! Sportreizen.com is het reisbureau met ruim 16 jaar aan ervaring. Al jaren sturen wij dartsfanaten over de hele wereld voor geslaagde darts trips. Benieuwd wat wij te bieden hebben? Neem gerust een kijkje in ons variabele aanbod. Kies zo jouw darts droomreis bij Sportreizen.com!