Top darts in Ahoy

Voor een geweldige darts beleving hoef je niet per se af te reizen naar Alexandra Palace, ook in het Ahoy vinden er sfeervolle evenementen plaats. Onder meer de Premier League of Darts strijkt jaarlijks neer in de enorme Rotterdamse hallen. Zie hier live sterren als Michael van Gerwen, Gary Anderson en Gerwyn Price strijden voor een belangrijke winstpartij. Jij kunt er live bij zijn. Sportreizen.com organiseert al jaren complete reizen inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdtickets. Of je nu op de tribune of aan een tafel plaatsneemt, live een dartswedstrijd bijwonen is een groot feest.

Sfeer proeven in Ahoy

Waar normaliter Ahoy het podium is van concerten voor de grootsten ter aarde, staan de hallen een aantal keer per jaar compleet in het teken van darts. Tijdens het over enkele maanden verspreide toernooi de Premier League of Darts wordt er op verschillende locaties gespeeld. Als je de echte dart sfeer wil proeven zit je tijdens het evenement in Ahoy prima. Leuke alternatieven zijn Londen en Dublin! Ook daar zul je de feestelijke massa’s treffen terwijl de beste darters ter wereld het tegen elkaar opnemen.  

Feestgedruis 

In de meest vreemde pakken proberen de dartsfans op te vallen tijdens de Premier League of Darts in Ahoy. Aliens, Cowboys en look-a-like Michael van Gerwens zijn dan ook meer de regel dan uitzondering. Doe mee in het feestgedruis en haal het gekste pak dat je hebt tevoorschijn. Geen verkleedbeest? Dan is het spotten van deze modieuze toppertjes ook al een bezigheid op zich. 

Op darts reis naar Ahoy

Bij Sportreizen.com boek je jouw compleet georganiseerde reis naar de Premier League of Darts in Ahoy. Alle reizen zijn op basis van eigen vervoer of busvervoer. Mocht je een reis op eigen vervoer hebben, dan is er altijd een hotelovernachting in hartje Rotterdam inbegrepen. Uiteraard heb je zelf de keuze om een reis te selecteren inclusief tickets voor een tafel- of tribuneplaats!

Voor het gehele aanbod klik je op deze link!