Ally Pally decor van het darten

De zaal Ally Pally staat bekend als de plaats van het jaarlijkse wereldkampioenschap darten. In de evenementenhal zie je alle darts sterren van de wereld in actie komen. Van de meest succesvolle Nederlander Michael van Gerwen tot aan de sympathieke Dirk van Duijvenbode. Elke pot op het podium gaat voor de darters om een grote zak geld. Ondertussen gaan op de achtergrond de feestende fans uit hun dak. Het zijn de ingrediënten voor het WK-darts in Alexandra Palace. 

De magie van Ally Pally

Terwijl jij nog een slok van je bier neemt, roept je maat naast jou ‘One Hundred and Eighty!’ Zojuist werd de volgende 180-score in het bord gesmeten door één van de sterren op het podium. De zaal veert op en de dansende en verklede Spiderman naast jou hoeft niet lang na te denken. Hij heeft zijn bordje al in de lucht. Het is de humor en de magie dat Ally Pally betoverend maakt. Aan sfeer geen gebrek tijdens het WK-darts. In december barst er een groot dartsfeest los!

darten ally pally

Voetbalsterren in de stad

In Londen is er nog veel meer te doen! In de stad raak je nooit uitgekeken op de activiteiten. Wedstrijden uit de grootste competitie van de wereld spelen zich af in de hoofdstad. Clubs als Arsenal, Spurs en Chelsea werken allemaal haar thuiswedstrijden af in Londen. De beste spelers ter wereld bekijken, is makkelijk te combineren in jouw trip naar het Alexandra Palace.

Darten bekijken in Ally Pally

Dartsreizen kun je gemakkelijk boeken bij Sportreizen.com. Wij bieden jou en je darts vrienden een unieke kans om het WK van dichtbij te ervaren. Aan alles is gedacht tijdens het weekend. De tickets, hotelovernachting en de reis zijn allemaal geregeld. Met ruim 16 jaar aan ervaring op zak weten wij de weg in Londen goed te vinden. Voor eventuele vragen twijfel niet! Neem direct contact met ons op. Dit kan via +31-(0)85 070 5050. Een WK-wedstrijd moet je gezien hebben in het historische Ally Pally!