Dart Ahoy: darten populair in Nederland

Dit jaar zien we de beste dart sterren schitteren in Ahoy. Maar niet alleen in de theaterzaal vliegen de pijlen in het bord. Door heel Nederland wordt er fanatiek gedart. In kroegen, kantines of in een garage. Darten is populair in ons land. De sport kreeg ruim tien jaar geleden een grote boost in Nederland. De Hagenees Raymond van Barneveld won het WK in Purfleet en veroverde de wereld. Nu hij gestopt is, heeft Michael van Gerwen het stokje overgenomen. Op dit moment is hij één van de beste darters die we kennen.

Premier League in Ahoy

Dit jaar komt de Premier League of Darts naar Nederland. In Ahoy zijn de tien beste darters te gast. In Rotterdam werken de beste darters van de wereld een speelronde af. De sfeer in de zaal is fantastisch. Midden in de oranje zee moedig jij je favoriete speler aan. Uiteraard allemaal onder het genot van een biertje en goede sfeer. Het ‘One Hundred and Eighty’ galmt vaak door de zaal heen. Alleen de beste spelers nemen deel aan de Premier League of Darts. 

dart ahoy

Rotterdam havenstad

Theaterzaal Ahoy ligt in de havenstad Rotterdam. Tijdens jouw trip naar de Premier League of Darts is de stad zeker het bekijken waard. Een boottocht is makkelijk te combineren tijdens de trip. Je vaart door de grootste haven van Europa, zeer indrukwekkend om te zien! Ook de Koopgoot, de Rotterdamse binnenstad en stadion De Kuip zijn te vinden in de stad. 

Boek een dart trip naar Ahoy!

Sportreizen.com heeft een fantastisch aanbod samengesteld. Een dart trip naar Ahoy boek je bij ons. Al ruim 16 jaar sturen wij mensen op geslaagde reizen, zowel binnen als buiten de Nederlandse landsgrenzen. Wij hebben contacten met de beste hotels in de havenstad. Want naast de tickets verblijf je ook een nacht in hartje Rotterdam, inclusief ontbijt. In Ahoy heb je een zitplaats en zijn wij 24/7 bereikbaar voor calamiteiten of noodzakelijk advies. Voor specifieke wensen of opmerkingen twijfel niet en neem contact met ons op. Dit kan via +31-(0)85 070 5050. Een dartsreis boek je via de sportreis expert: Sportreizen.com