Darten zie je in het Alexandra Palace

Het Alexandra Palace wordt gezien als de tempel van het darten. Jaarlijks vliegen er duizenden dartsfans van over de hele wereld richting Londen. Want naast de goede pot darten die je ziet, feest je er tijdens het WK vrolijk op los. De enthousiaste fans in combinatie met de beste darters van de wereld zorgen voor een volksfeest in de hoofdstad van Engeland.

Feest of WK?

Het wereldkampioenschap darts vindt jaarlijks plaats aan het eind van het jaar. In het Alexandra Palace darten de deelnemers volgens het knock-out systeem. Verlies je? Dan ga je naar huis! De sfeer tijdens het WK is onvergetelijk. De verklede mensen, de 180-bordjes, het gezang en de hoeveelheid alcohol zorgen voor een geweldig feest. Bij vlagen vragen de fans zich af: ben ik op een feest, of bij een wereldkampioenschap? Het antwoord is beide!

Indrukwekkende skyline

Ally Pally ligt op een heuvel net buiten de binnenstad van Londen. Vanaf deze plek kijk je naar de indrukwekkende skyline van de hoofdstad. Wolkenkrabbers, torens en kerken steken boven de stad uit. Rondom de evenementenhal liggen de typische Engelse woonwijken. Omringd door het groenrijke gebied. Een mooi stukje Londen om even bij stil te staan.

Meer dan een darts stad

In de stad Londen raak je nooit uitgekeken. Het Alexandra Palace is schitterend, maar de stad heeft nog veel meer te bieden. De Big Ben, London Eye, winkelstraten en de vele Premier League clubs zijn allemaal absolute eyecatchers. Topclubs als Tottenham Hotspur, Arsenal, Chelsea en West Ham United zijn afkomstig uit Londen. In de stad onderneem je de één na de andere activiteit. Stilzitten is geen optie!

Vlieg naar het wereldkampioenschap darten in het Alexandra Palace

Ben jij helemaal klaar voor het darts feest aankomende winter? Boek dan jouw tickets naar het wereldkampioenschap darten in Alexandra Palace. Ervaar de beste sfeer, en zie de beste spelers het tegen elkaar opnemen. Voor specifieke vragen en wensen, neem contact met ons op en bekijk gerust ons aanbod. Reis zo af naar het Ally Pally in Londen!